Du har ingen varer i din varekurv.

Så sker der noget nyt hos 12Tri.dk

Vi introducerer et andet cykelmærke meget snart!
 
Vi kan ikke vente med den gode nyhed, men vi skal lige ha' overstået Eurobike 2022 der foregår i denne uge. Det bliver samme høje kvalitet som Orbea og prismæssigt vil i blive overrasket, det var vi ihvertfald, man får ekstremt meget for sine penge. GLÆD JER!

12Tri.dk - 7 år med Orbea blev det til - men nu stopper det.(12-07-2022)

Den nuværende verdens situation og efterfølger af corona gør at det er umådeligt svært at skaffe nye cykler og ikke mindst ha' en idé om hvornår man får dem hjem. Det er derfor med vemod vi siger "Tak for denne gang" til Orbea. Vi lukker ikke, og er der noget galt med din Orbea du har købt hos os, så har vi stadig garantisagerne på den, men vi får ikke flere Orbea cykler hjem - vi har kun det vi har tilbage.

Vigtigt kun få 2022 Cykler pga.
Corona - Se hvad vi har/får på lager her: Se Lager

.........Så er der gået 7 år siden vi startede vores triatlon webshop, her ved Kalundborg på vestsjælland - tiden er fløjet afsted. Vi har i alle 6 år solgt massere af Orbea cykler, både Orbea MTB, Orbea Racere og Orbea Tricykler, og nu også Orbea El-Cykler, og det vil vi fortsætte med. Salg af tritøj og triudstyr er slut for denne gang, der er simpelthen ikke samme interesse for det længere som der var engang, selvom vi er nogle få der stadig holder fast ;)

Vi har igennem alle årene lagt vægt på at du som kunde får den cykel der passer til lige præcis dig, vi prøver ikke at oversælge noget og vi tager ikke nogle valg for dig, men vi kan komme med for og i mod når du skal vælge og størrelsen kan vi hjælpe dig med. Servicen er altid i top - det er bare at kigge på Trustpilot eller facebook, hvis du er i tvivl.

Vi er bare en lille bitte familiedrevet(Helle og Martin) webshop, men med hundredvis af meget tilfredse kunder og det skal det blive ved med at være, vi har ingen ambitioner om at udvide - vi kører alt hjemmefra, alt teknik og lokaler og personale er noget vi har/kan selv, så udover vi yder en sublim personlig service, så er vores udgifter så lave at du med sikkerhed altid bliver tilfreds med prisen på din cykel.

Du er altid velkommen til at skrive på info@12tri.dk, eller ringe på 50 57 61 51, eller kontakte os på facebook - vi svarer dag og nat på mails og facebook, og på telefonen efter kl. 16(og ellers ringer vi tilbage hvis du ligger en besked).

Vi håber vi kan hjælpe dig og glæder os til at høre fra dig :)
Med venlig hilsen
Helle og Martin
12Tri.dk

Link til Trustpilot: https://www.trustpilot.com/review/12tri.dk

Link til Facebook: https://www.facebook.com/12tri.dk

Udvalgte produkter