Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

2019 Orbea Triathlon Cykler

2019 Orbea Triathlon Cykler

- En verdensrekordholder på Kona og Challenge Roth cykelsegmenterne

Orbea Ordu er ikke bare en hvilken som helst Triathloncykel, det er en nøje udformet fartmaskine med tusinder af timer af udvikling på polyteknisk universitet i Mondragon i Baskerlandet og hundreder af timers vindtunnel tests for at gøre den til det den er - en af de hurtigste Tricykler du kan sætte dig op på.

Banebrydende Forgaffel

Super Aerodynamisk triathlon cykel

Orbea Ordus forgaffel er helt specielt udviklet med den nyeste viden indenfor aerodynamik. Den øgede afstand fra forgaffel til hjul minimerer turbulens og modstand på eger og hjulet og giver en meget bedre aerodynamik end gængse smalle "aero"-forgafler.

Aerodynamik udviklet i samarbejde med Mondragon Universitetet

Orbea Ordu triathlon cykel

Alle de Aerodynamiske træk er nøje udviklet i samarbejde med Mondragon universitetet i baskerlandet - alt er udviklet med en akademisk og polyteknisk tilgang og testet i vindtunneler. Det er helt sikker en af grundende til at Orbea Ordu har slået verdens rekorder på Kona cykelsegmentet og Roth Challenge cykelsegmentet med Andrew Starykowicz som pilot. 

Mini-Kronrør med bagudvendt "halefinne"

Orbea Ordu tricykel

Kronrøre er markant anderledes end på tricykler, meget mindre og samtidig er det formet bagud som en finne der i vindtunneler har vist at vinden flyder meget nemmere forbi og har sammen med den nye forgaffel skabt en kæmpe reduktion i vindmodstanden på Orduen.

En fartmaskine med mange muligheder!Orbea Ordu TT Cykel

Orbea Ordu kan indstilles ekstremt individuelt og i mange forskellige sidestillinger, alt efter hvad den skal bruges til, så den kan bruges til både TT og Triathlon. Du får uanset hvad en fartraket der vil hjælpe dig med at sætte personlige rekorder så snart du sætter dig sadlen.

Alt det ovenstående gælder for OMR rammen af Orbea Ordu(TEAM modellerne nedenfor).

Orbea Ordu M30 og Orbea Ordu M20 har mange af de samme finesser som OMR(DEM DER HEDDER TEAM NEDENFOR) - men er bygget i en anden kulfiber der gør stellet lidt tungere, men du får så en raket af en tricykel til en kraftigt reduceret pris - perfekt til den kræsne begynder triatlet.

Du kan se alle konfigurationerne nedenfor, hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt os på telefon 50 57 61 51 eller info@12Tri.dk.

Mvh
12Tri.dk

Orbea Ordu M30 - Carbon Tricykel med Shimano 105

Orbea Ordu M30 er bygget på Orbeas OME triahtlon carbon ramme - der er i prisklasse der gø...
DKK 14.949,00

Orbea Ordu M20 - Triathlon Cykel med Ultegra

Orbea Ordu M20 er bygget på Orbeas OME triahtlon carbon ramme - der er i prisklasse der gø...
DKK 17.999,00