Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Om os

Kære kunde,

12Tri.dk er en nyopstartet virksomhed, der blev startet op 1. April 2015 - så vi er helt nye!

Virksomheden blev startet op af min kone Helle og mig Martin, fordi jeg stod og skulle til min første halve Ironman 70.3 Kronborg her i Juni og stod og skulle købe våddragt, tridragt, løbetøj, kompressionstøj, tricykel, hometrainer og mange andre meget dyre ting. Jeg nåede også at købe det hele inden jeg overhovedet tænkte på at starte en webshop. Først synes jeg det ville være fedt at købe billige tri- og landevejscykler i Kina og så sælge dem med dansk garanti og returret, til en god pris(for alle parter) - det var også tæt på, men heldigvis fandt jeg ud af at det ikke kunne lade sig gøre, da der er lavet en dumping afgift på cykler fra asien på 48,5% - helt uhyrligt, men formentligt nødvendigt hvis de etablerede europæiske mærker skal overleve.

Vi kunne ikke droppe tanken om en webshop, fordi vi godt kunne tænke os at være selvstændige og give folk flere valgmuligheder indenfor triudstyr og tøj + god service. Så vi kiggede videre og faldt så tilfældigt over nogle fede tri våddragter i Taiwan, og forespurgte på dem, det viste sig at de havde en hel serie af Triathlon produkter, løbeprodukter, kompressionsprodukter osv., og siden da har vi fået et samarbejde igang med dem og de kommer til at levere hoveddelen af udvalget i shoppen og det bliver til en rigtig god pris - Det er mærket Aropec. Desværre har de ikke en dame/kvinde/pige serie indenfor våddragter(endnu), så derfor har vi valgt at ta' en leverandør nr. 2 på banen, nemlig RaceZone3. RaceZone3 har udover våddragter til kvinder super kvalitetsprodukter, der har vundet mange priser, til meget rimelige priser, så nu kan vi tilbyde både gode varer til super priser og et kvalitets brand som har produkter til den meget krævende Triathlet.

Vi har begge arbejde vedsiden af shoppen, indenfor IT og Pædagogik, så vi kommer nok/forhåbenligt til at løbe stærkt når alle jeres ordrer løber ind. Heldigvis har vi hjælpere på, hvis det skulle vise sig at i slet ikke kan styre jer og tømmer hele varelageret den 1. måned, uanset hvad så er i altid velkomne til at sende os en mail på info@12tri.dk, så skal vi nok vende tilbage så hurtigt som muligt og da vi altid selv har forventet rimelighed og retfærdighed når vi har handlet, så vil vi også gå meget langt for at i får et godt indtryk af forretningen og ikke mindst af os to.

Med Venlig Hilsen
Helle & Martin
12Tri.dk IVS
Bækketoften 3, Svallerup
4400 Kalundborg
Tlf.: 50 57 61 51
CVR: 36700661

Telefon åbningstider:

Man-Fre 16:30-20:00
Lør-Søn 10:00-16:00