BCAA Pre-Workout Muskelvedligehold - fra Danske LinusPro

BCAA Pre-Workout er et af stjerne produkterne fra LinusPro, et produkt der er unikt ifht. muskelopbygning vedligeholdelse før, under og efter anstrengende træningssessioner. Det er vigtigt at du indtager noget muskelopbyggende når du træner ofte og når du har lange træningspas, ellers så risikerer du altså at du pludselig taber muskelvæv, og det ved vi alle er en meget dårlig bagside af medaljen når man træner meget. Med LinusPro BCAA Pre-Workout giver du dine muskler optimale muligheder for at restituere. LinusPro er danskudviklet og produceret og kontrolleret under de Danske regler for denne slags produkter. Du får altid et ensartet kvalitetsprodukt når du køber LinusPro og ikke mindst et dansk produkt! En bøtte LinusPro BCAA Pre-Workout indeholder 300 gr. pulver til opløsning i Vand, Juice eller andre drikkevarer.
Tilgængelighed: På lager
Leveringstid: 1-3 dage
*
KUN 42 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 197,00

BCAA Pre-Workout Muskelvedligehold - fra Danske LinusPro

LinusPro Pre-workout BCAA består af diverse aminosyrer som vi ikke selv danner i kroppen og derfor har brug for når vi skal opbygge eller vedigeholde vores muskelmasse. Vi anbefaler at du bruger BCAA før hårde træningspas, eller lige efter, så dine muskler får det de har brug for. Du får mindre muskelømhed efter træning og dine muskler bliver hurtigere klar til at træne igen når du benytter BCAA Pre-Workout.

LinusPro BCAA Pre-Workout, består af 3 essentielle aminosyrere leucin, isoleucin og valin som er 3 ud af de 8 aminosyre vi har brug for. De forefindes i visse kød- og mælke produkter, men i små mængder, og kroppen skal nedbryde fødevaren, før aminosyrerne når frem til dine muskler, hvorimod BCAA Pre-Workout leverer de 3 aminosyrer til straksoptagelse.

LinusPro BCAA er i pulverform og opløses nemt i vand, juice eller andre flydende produkter.

LinusPro er Dansk udviklet og Dansk Produceret, det er de andre EnergiProdukter du bruger sandsynligvis ikke, og LinusPro er mindst lige så gode hvis ikke bedre - derfor støtter vi 100% op om LinusPros produkter.