Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

12Tri.dk - Del dine oplevelser med os!

Hej med Jer,

Vi vil mere end bare være en webshop, specielt fordi Martin elsker triathlon og selv dyrker den, godt nok "kun" på begynder niveau. Måske netop fordi han er begynder, ønsker vi at dele vores oplevelser og at i deler jeres triathlon oplevelser og historier.

Kom med info omkring forberedelse til stævner, udstyr(også gerne udstyr købt her), skader, stævneoplevelser....ja, alt hvad i kan komme på - del det med os her på 12Tri.dk - for der er altid nogen der kan lære noget af netop din oplevelse, eller bare få fornøjelsen af at læse netop din historie.

Nu har vi lagt vores 1. Triathlonstævne historie på som de første, håber i får lyst til at læse den og følger trop :)

Med venlig hilsen
Helle og Martin
12Tri.dk

20. oktober 2021 18:19:51
Forum Emner Indlæg Nyeste besked
Del jeres bedste/værste/sjoveste trioplevelser med alle os andre! Vi er rigtigt mange der nyder at læse om triathleters historier, uanset hvilket niveau de tilhører. Så skriv! Har i en Blog eller andet der omhandler triathlon, så er i velkomne til at smide et link på til den i jeres historie :) Med venlig hilsen Helle og Martin
2 24
3 years ago
ckpiz.info_Owery

Aktive diskussioner

Emne titel Svar Visninger Nyeste besked
Et fantastisk år.
[Gå til side: 1, 2, 3]
Gæst
21 16385
3 years ago
ckpiz.info_Owery
Kronborg 70.3 2015 mit første triathlon stævne
Martin
1 4062
6 years ago
Gæst