Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Avant M40 - Lækker Carbonracer med Shimano Tiagra SPAR 3.000 - UDSOLGT - Er Udsolgt!

Orbea Avant M40 er bygget på Orbeas lækre endurance Carbon ramme med Shimano Tiagra 10 Speed gearserie, Shimano R-501 Hjulsæt og Prologo Sadel

P.S.: Pedaler skal købes separat.

Orbea Avant M40 - Lækker Carbonracer med Shimano Tiagra SPAR 3.000 - UDSOLGT er udsolgt!

Orbea Avant M40 er en super lækker cykel, hvor man får EKSTREMT meget cykel for pengene. Her er Orbeas lækre carbon endurance ramme beklædt med shimano Tiagra 10-speed der opfylder alle behov, Shimanos robuste R-501 hjulsæt og FSA Styr og Krank. Når du køber Orbea får du ekstremt meget for pengene!

Cyklen er delvist samlet når du modtager den, dog skal sadel og styr monteres - kræver kun umbraco nøgler - der er en video på vej, hvor vi viser dig hvordan du samler cyklen. Det er ekstremt simpelt... og har du spørgsmål så kontakt os!

Med denne Orbea Racer og dens komponenter får du en cykel der føles professionel og du kan virkelig føle kvaliteten hele vejen igennem. Du får svært ved at finde en carbon racer der slår Orbea Avant M40 på udstyr og pris, så hvis du vil ha' en cykel der bare spiller og fra en producent der deltager i Tour de France, og som står for top kvalitet, så skal du vælge Orbea Avant M40!

Aldrig hørt om Orbea?

Så prøv at se Tour De France og hold øje med Cofidis, de kører på Orbea også Team Novo Nordisk kører Orbea og flere Xterra delatagere kører på Orbeas MTB'ere, tidligere kørte Euskatel også Orbea. Orbea har designet og produceret cykler siden 1930'erne og har i mange år leveret cykler til storhold, heriblandt Euskatel. Orbea er et Spansk firma med en stolt tradition for at være med til at sponsorere de store Spanske hold. Du går ikke galt i byen når du køber en Orbea. 

Se videoerne og specs på cyklen, det bliver bare ikke meget bedre til den pris!

Se hvordan en Orbea Monocoque ramme bliver til

 

Se Avant i Aktion og Hør om nogle af dens Key Features(På Engelsk)

Specifikationer:

RammeOrbea Avant OME Monocoque
ForgaffelOrbea Avant OME carbon forgaffel
KranksætShimano Tiagra 4700 34x50t
StyrFSA Omega Compact
SkiftereShimano Tiagra 4700
BremserOrbea OC-II
GeargruppeShimano Tiagra HG-500 12-28t 10-Speed
KædeFsa Team Issue
HjulShimano R-501 Clincher - monteret med Vittoria Rubino 700x25 60TPI Foldable
SadelpindOrbea OC-II Carbon
SadelPrologo K3 STN size 141 mm