Colnago C60 Dura Ace Di2 - Fulcrum Racing 7 LG - SUPER TILBUD

Har du spørgsmål til cykel eller pris, så kontakt os på info@12Tri.dk
Kontakt os for et godt tilbud!
Colnago C60 er håndlavet og kælet for af Colnagos specialister - som de har gjort det i 60+ år. Colnago C60 er den ultimative Colnago ramme, det er en stiv topklasse carbon ramme, bygget i Colnagos specielle muffe design - og findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde den der præcis passer dig. Vi har den i 4 "Standard" opsætninger, med Campagnolo, SRAM eller Shimano gearserier, og to forskellige hjulsæt. Størrelsen finder vi sammen! Skal du ha' en Colnago C60, så henvend dig til os, så finder vi den du skal bruge. Vi forlanger ALTID 50% ikke refundérbar forudbetaling på en Colnago C60, da det er en special fremstillet 100% skræddersyet cykel i en prisklasse der gør at det ikke er en vare der ryger over disken hver dag. Husk den er håndbygget og derfor er ventetiden ca. 8-12 uger fra den dag vi bestiller den hjem.
NYT! NYT! NYT! - 20 MDR. RENTE OG GEBYRFRIT LÅN
DU BETALER IKKE EN KRONE EKSTRA!
KUN 3125 KR. PR. MÅNED
GÆLDER KUN I EN BEGRÆNSET PERIODE!
ANSØG NU - KLIK HER
DKK 62.500,00

Colnago C60 Dura Ace Di2 - Fulcrum Racing 7 LG - SUPER TILBUD

Denne her er med Shimano Dura-Ace Di2 og Fulcrum Racing 7 LG - Det er et vildt tilbud!

Læs mere om Colnago C-60 på Colnagos Hjemmeside her: http://www.colnago.com/c60/?lang=en

Du har formentlig kigget længe og tænkt længe på at købe dig en Colnago C-60, det er garanteret ikke din først Colnago, du har måske allerede en til flere Colnagoer i samlingen, men har nu besluttet dig til at træde op på den højeste klinge og investere i en Colnago C-60. Vi forstår din entuitasme og vi har det helt sikkert lige som dig når det kommer til Colnago - det er bare cykelsportens mest prestigefyldte mærke. Normalt ved folk allerede præcis hvad de vil ha' når de kontakter os og har besluttet sig til farve, størrelse, og komponenter på deres Colnago C-60. 

Når vi taler om priser på Colnago C-60, så har vi prissat den til absolut minimum af hvad vi kan tilbyde dig den, så du må godt prøve at prutte om prisen, men vi kan ikke ændre på den. Vi kan heller ikke ændre på at 50% af prisen skal forudbetales og kan ikke refunderes da det er en specialvare - den er unik og specialfabrikeret og håndlavet fra bunden kun til dig - vi kommer aldrig af med din Colnago C-60 med overskud hvis du skulle springe fra - derfor de strikse betalingsregler. Udover betalingsreglerne er vi meget fleksible, og er bestemt til at snakke med - og vi elsker at snakke Colnago!

Vi vil rigtigt gerne være med til at opfylde din drøm om den helt rigtige C60'er, så kontakt os når du er klar.

Når du køber Colnago køber du æstetik, kvalitet, historie og køreglæde. Det er cykelsportens helt store ikon, det betaler du for, men det er det 100% sikkert også værd!