Colnago V2-R - Rammekit

Den nye V2-r er en top helstøbt carbon ramme på kun 835 gram fra Colnago. V2-r er udviklet med lethed, stivhed for aerodynamik for øje og resultatet er enestående, en racercykel der kan klare alle terrænner og så er den en fryd for øjet samtidig. Ramme, sadelpind, frempind, forgaffel og kronrørslejer er hvad der følger med til Colnago V2-r. Hvis du skal ud og bygge en super topcykel - så er Colnago V2-r et perfekt sted at starte.
*
*
KUN 1324 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 26.999,00

Colnago V2-R - Rammekit

Den nye V2-r er en top helstøbt carbon ramme på kun 835 gram fra Colnago. V2-r er udviklet med lethed, stivhed for aerodynamik for øje og resultatet er enestående, en racercykel der kan klare alle terrænner og så er den en fryd for øjet samtidig.

V2-r er videreudviklingen af V1-r og selvom vægten er den samme som den gamle model, så er er der nu 13% mere stivhed i kranken og 4% mere i kronrøret, som gør den endnu mere responsiv når du træder for fuld kraft. Den har gået integreret sadelpindspænde som virkelig gør designet mere strømlinet og smukt og så har den fået direct mount til bremserne, så du kan bremse endnu mere sikkert og hurtigt og der er blevet plads til helt op til 28C dæk.

Ramme, sadelpind, frempind, forgaffel og kronrørslejer er hvad der følger med til Colnago V2-r.

Hvis du skal ud og bygge en super topcykel - så er Colnago V2-r et perfekt sted at starte.