Corratec CCT EVO Racercykler

Corratecs nyudviklede CCT EVO er en komplet ny ramme til 2023 sæsonen, og er fuldt ud klar til at ta' over efter den tidligere model. Den er ultra let med sine 800 gram, og den er stiv og aerodynamisk samtidig, en rigtig "RennMaschine"(Når det nu er en ægte tysker!) i Spitzen Klasse! Den fås i 5 forskellige udstyrs modeller, alle med samme lette ramme! 

Corratec CCT EVO - TEAM CORRATEC

TEAM CORRATEC BLIVER UCI PROTEAM i 2023
I samme liga som Euskatel, B&B Hotels, Uno-X Pro Cycling, Alpecin-Deceuninck
Det bliver et spændende år for Corratec - Formentlig med Giro d'Italia som deres hovedopgave, da holdet er Italiens Registreret!

Herunder kan du se de to farver du kan få CCT EVO 2023 modellen i - og det er uanset udstyrsmodel - Så Blå eller Kobber?

Corratec CCT EVO 2023 Blå
Corratec CCT EVO Brun
 
 

Aller kabler er fuldt integreret og skjult for at gøre cyklen max aerodynamisk, men det gør også bare at Corratec CCT EVO får et rent og flot design. Derudover har Corratec blændet akselhuller af og det gør bare cyklen endnu pænere. De 5 modeller fås med forskellige gear grupper, alle SRAM eller Campagnolo grupper - og med forskellige hjulsæt - så det er de to ting du hovedsagligt skal kigge på når du vælger hvilken Corratec CCT EVO der skal være din!

Sorter efter
Vis per side

CORRATEC CCT EVO Race - 2022 Carbon Racercykel med SRAM Rival AXS trådløse Gear - 1 TILBAGE Str. 54 - 176-184cm

CCT EVO Race er udstyret med Srams lækre trådløse geargruppe SRAM Rival AXS med 2x12 gear og er udstyret med lette alu træningshjul fra Mavic, det er Corratecs 2022 top carbonramme i de letteste carbon torray fibre...læs alt om hvordan CCT EVO Race er udstyret længere nede på siden.
33.495,00 kr. 27.495,00 kr.

CORRATEC CCT EVO RACE Carbon Racercykel - Sram Rival Etap AXS, og Ursus Miura Carbon letvægts hjulsæt

Hvis du vil ha' trådløse gear og et sæt highend italienske carbon hjul og samme topramme som Pro Tour holdet Team Corratec kører på, så er Corratec CCT EVO Race den mest økonomiske løsning - med et verdensklasse Carbon hjulsæt fra Italienske Ursus, i form af Ursus Miura TC37 hjulsættet og SRAMs trådløse geargruppe SRAM Rival AXS med 2x12 gear - Den er let, aerodynamisk og ekstremt elegant designet ...læs alt om hvordan Corratec CCT EVO RACE er udstyret længere nede på siden.
44.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO PRO Carbon Racercykel - Sram Force Etap AXS, og Ursus Miura Carbonhjulsæt

CCT EVO PRO er udstyret med Srams trådløse geargruppe SRAM Force AXS med 2x12 gear og er udstyret med et vildt lækkert Hjulsæt fra Italienske Ursus og en lækker Selle Italia Novus Boost Evo saddel...læs alt om hvordan CCT EVO PRO er udstyret længere nede på siden.
51.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO SLR - 2022 Carbon Racercykel - Sram Red Etap AXS, og carbon hjulsæt Str. 54 ca. 177-183cm - Kun 1 tilbage

CCT EVO SLR er udstyret med Srams lækreste trådløse geargruppe SRAM Red Etap AXS med 2x12 gear og er udstyret med lækre Carbonhjul fra ZZYZX og en lækker Selle Italia SuperFlow carbon saddel...læs alt om hvordan CCT EVO FACTORY er udstyret længere nede på siden.
69.995,00 kr. 49.995,00 kr.

CORRATEC CCT EVO FACTORY Carbon Racercykel - Sram Red Etap AXS, og carbon hjulsæt.

CCT EVO Factory er udstyret med Srams lækreste trådløse geargruppe SRAM Red Etap AXS med 2x12 gear og er udstyret med lækre Carbonhjul fra ZZYZX og en lækker Selle Italia SLR Boost SuperFlow carbon saddel...læs alt om hvordan CCT EVO FACTORY er udstyret længere nede på siden.
84.995,00 kr.