Corratec CCT Team - Endurance

Corratecs nyudviklede CCT Team er en komplet ny ramme til 2023 sæsonen, og er fuldt ud klar til at ta' over efter deres tidligere Endurance model, med samme navn. Den er meget let for en Endurance racer, og den er stiv, aerodynamisk og komfortabel samtidig, en rigtig lækker endurance racer hvor du ikke behøver at få ondt i læn, nakke og skuldre, den fås i 3 forskellige udstyrsmodeller, alle i samme lette Endurance racerramme. Hver enkelt model har sin egen farve, det er 3 flotte farver!

Corratec CCT EVO - TEAM CORRATEC

TEAM CORRATEC BLIVER UCI PROTEAM i 2023
I samme liga som Euskatel, B&B Hotels, Uno-X Pro Cycling, Alpecin-Deceuninck
Det bliver et spændende år for Corratec - Formentlig med Giro d'Italia som deres hovedopgave, da holdet er Italiens Registreret!

Herunder kan du se to af de farver du kan få CCT TEAM 2023 modellen - Farven afhænger af hvilken model du vælger!

Corratec CCT TEAM 2023 Blå
Corratec CCT TEAM Racerrød

 

Alle kabler er fuldt integreret og skjult for at gøre cyklen max aerodynamisk og giver den et flot æstetisk udtryk, det er en virkelig flot udformet og effektiv ramme. Derudover har Corratec blændet akselhuller af og det gør bare cyklen endnu pænere. De 3 modeller fås med forskellige gear grupper, alle Shimano - og med forskellige hjulsæt - så det er de to ting du hovedsagligt skal kigge på når du vælger hvilken Corratec CCT TEAM der skal være din, udover farven :)

Sorter efter
Vis per side

CORRATEC CCT TEAM 105- 2022 Model - sidste med fælgbremser! - Carbon racer i Endurance Geometri med Shimano 105 Gearserie og FÆLGBREMSER

Det er sidste chance for at få en super lækker endurance carbon racer med fælgbremser, så sværger du til fælgbremser og vil du ha' lækker endurance racer med Shimano 105 Gear og bremser så er det CCT TEAM 105 du skal se at få fat i, der bliver ikke lavet flere racere med fælgbremser fra 2023, desværre!
16.395,00 kr.

CORRATEC CCT TEAM RACE 2023 DISC - Carbon Endurance Racercykel med Shimano 105 og ZZYZX Aluhjul - OBS LEVERING SLUT 2023

CCT TEAM RACE er bygget på Corratecs helt nye Endurance racerramme, udviklet til 2023 sæsonen, nyudviklet fra bunden, helt ny ramme- og rørform - med mange nye finesser, men vigtigts af alt så er komfortabel, hurtig og aerodynamisk. CCT TEAM Race modellen er med Shimano 105 Geargrupper og ZZYZX Aluhjulsæt, en lækker racer til den den prisbevidste motionist, der vil ha' noget lækkert til en rimelig pris...læs alt om CCT Team Race længere nede på siden.
22.295,00 kr.

CORRATEC CCT TEAM PRO DISC 2022 - Carbon Endurance Racercykel med Shimano Ultegra Str. 54 (ca. 177-183cm) - SOLGT

CCT TEAM PRO DISC er bygget på Corratecs Endurance racerramme fra 2022 den komfortabel, hurtig og aerodynamisk. CCT TEAM PRO DISC modellen er med Shimano Ultegra Geargruppe og ZZYZX Alu hjulsæt, en lækker racer til den gode motionist der vil ha' nogle en lækker carbonracer med Shimano ultegra...læs alt om CCT Team PRO længere nede på siden.
22.395,00 kr. 15.995,00 kr.

CORRATEC CCT TEAM ELITE DISC 2023 - Carbon Endurance Racercykel med Shimano 105 og Mavic Ksyrium Hjulsæt - OBS LEVERING SLUT 2023

CCT TEAM ELITE DISC er bygget på Corratecs helt nye Endurance racerramme, udviklet til 2023 sæsonen, nyudviklet fra bunden, helt ny ramme- og rørform - med mange nye finesser, men vigtigts af alt så er den komfortabel, hurtig og aerodynamisk. CCT TEAM ELITE DISC modellen er med Shimano 105 Geargruppe og Mavic Ksyrium aluhjulsæt, en lækker racer til dig der vil ha' en endurance racer med Shimano 105 og et let aluhjulsæt...læs alt om CCT Team ELITE længere nede på siden.
29.798,00 kr.

CORRATEC CCT TEAM PRO DISC 2024 - Carbon Racercykel med Shimano 105 Di2 Elektroniske Gear og Ursus Miura TC37 Carbon Hjulsæt

CCT TEAM PRO DISC er bygget på Corratecs helt nye racerramme, nyudviklet fra bunden, den er mere aerodynamisk og perfekt til det danske terræn og så er den ikke så aggressiv som den nye CCT EVO ramme. Der er mange nye finesser, men vigtigts af alt så er den komfortabel, hurtig og aerodynamisk. CCT TEAM PRO DISC modellen er med Shimano 105 Di2 Elektronisk Geargruppe og et vildt lækkert Ursus Miura TC37 carbon hjulsæt der i løsvægt koster 14.000 Kr.! En ekstremt lækker racer til den ambitiøse motionist, der vil ha' nogle fede italienske carbonhjul og Shimano Di2...læs alt om CCT Team PRO længere nede på siden.
31.995,00 kr.