Corratec E-Power Trekking 28 S12 - Bosch Motor på 85nm med 625Wh Batteri og SRAM SX 12 udvendige gear

30.595,00 kr.
LÅN RENTE- OG GEBYRFRIT - KLIK HER
Corratecs E-Power Trekking 28 S12 elcyklen er en gennemført city bike, der egner sig til hverdagslivets glæder med indkøb, udflugter og kørsel til og fra arbejde. Den har den kraftigste Bosch motor med 85nm moment og dæmper i forgaflen så du ikke mærker ujævnheder i vejen. Den har et kæmpe batteri der giver en sublim rækkevidde, og det er selvfølgelig Tyske Bosch der står for det! Den kører op til 175km(kommer an på din vægt og vejr - men regn med ca. 130km som gennemsnit) på en opladning ,hvis du kører i "Eco" indstillingen - batteriet kan enten lades når det sidder i cyklen, eller du kan nemt klikke det af og på hvis du vil oplade det indendørs. Den har integreret lys, for og bag, og hydrauliske skivebremser, skærme og støtteben. Den 12 udvendige gear fra SRAM skifter som en drøm og giver dig stor frihed i hvilken kadence du vil køre i - bakker og modvind skærer du dig igennem som smør. En virkelig lækker cykel der ikke er til at slide op.
SKU: Corratec E-Power Trekking 28 CX6 12S Gent
Leveringsdato: På lager 1-3 dage - Ellers individuelt fra 7-30 dage(kontakt os gerne inden køb for at høre om leveringstid...eller andet).

Vælg/Konfigurer

*

Corratec E-Power Trekking 28 S12 E-Bike - Kraftigste BOSCH motor og Batteri på 625Wh


Corratec er en af Tysklands mest populære mærker når det kommer til elcykler og E-Power Trekking 28 S12 er vores mest populære city e-bike til mænd, hovedsagligt pga. den kraftige Bosch motor og store batteri - det er umuligt at finde noget lignende i andre mærker - med den motor og batteri.

Den er udstyret med SRAMs udvendige SX 12-Gears system, der giver en bred vifte af gear og lækkert gearskifte. BOSCH motoren og batteriet er velkendt og velafprøvet, og giver dig en driftssikker og let kørt elcykel, du kan køre over de stejleste bakker uden du bliver træt og forpustet og modvind generer dig heller ikke. Du kan dog vælge at slå det hele fra,  men når man først har vænnet sig til hjælpen fra motoren, så er det ikke noget man gør særligt ofte. Hele det elektriske system styres via en BOSCH cykelcomputer på styret og er nemt og helt lige til at ha' med at gøre. BOSCH motoren hjælper dig op til 25 km/t og yder op til 85nm moment, så stejle bakker bliver til en leg. Det er den kraftigste Bosch motor du kan få. Skal du sammenligne priser på elcykler, så er det første du skal kigge på Motor og Batteri, da det er de to dyreste enheder på cyklen.

Den er fuldt udstyret med skivebremser, bagagebærer, støtteben, skærme, integrerede lygter foran og bagpå, og alt i komfort og sikkerhed, så du kommer ikke til at mangle noget.

Corratecs E-Power Trekking er gedigent Tysk design og Europæisk produceret elcykel i super lækker Tysk kvalitet og er vores bedst sælgende elcykel - og det er ikke uden grund.

Corratec er et Highend Brand i samme liga som Orbea, Canyon, Factor, Cube, BH, Scott, Cannondale og alle de andre highend cykler, og det gælder for både racere, gravelbikes og MTB - og så er de helt fremme i skoene på elcyklerne. Vi har endelig bragt Corratec til Danmark igen, og vi håber at i vil ta' lige så godt imod Corratec som i tog imod Orbea tilbage i 2015 da vi startede med at sælge Orbea.

Deres racercykler deltog i Giro d'Italia i år, hvor Team Corratec viste dem flot frem - og vi skal nok se mere til dem i fremtiden. Deres MTB har vundet VM i UCI Eliminator Serien flere gange sidst i 2021 og er godt på vej til at vinde i 2023 også. Deres allroad gravelbikes er hurtige og responsive, og kan køre både løb og langtursferier. Deres elcykler af forskellig karaktér har vundet flere priser i Tyskland. Priserne er mere end konkurrencedygtige - og teknologisk er de med helt fremme og på design og udseende har de mange unikke og super fede detaljer. Så du skulle prøve en Corratec, du får vanvittigt meget cykel for pengene! 🙂

Med venlig hilsen
Helle og Martin 12Tri.dk

Sådan er Corratec E-Power Trekking P6 8S udstyret

 • Ramme: Corratec E-Power Trekking 28 Gent
 • Gear: SRAM SX 1x12 11-50t udvendige gear
 • Bremser: Shimano Hydrauliske Skivebremser
 • Kranksæt: SRAM X-Sync
 • Hjulsæt: ZZYZX 28"
 • Dæk: Schwalbe Land Cruiser
 • Sadel: Selle Royal Ariel Sadel til Mænd
 • Sadelpind: ZZYZX Affjedret Sadelpind
 • Forgaffel: SR Suntour NEX E25 Fjederforgaffel
 • Styr: ZZYZX Trekking Styr
 • Motor: Bosch Performance Line CX 85m
 • Battery: Bosch 625Wh Powertube
 • Vægt: 27 Kg(23,5 kg u. Batteri)

Find din størrelse nedenfor

 • Str. 50: ca. 165-175cm
 • Str. 55: ca. 175-185cm
 • Str. 60: ca. 185-195cm
 
CORRATEC.....PASSION OF CYCLING

Corratec er et af Tysklands bedst sælgende elcykel mærker og har de sidste mange år produceret mange forskellige elcykler, både city bikes, Mountain bikes og Gravel bikes. 

Corratec gør sig gældende på Mountain bike fronten i UCI Eliminator serien, hvor de har vundet VM i 2021 og fik en andenplads i 2022. 

De er også med på racercyklerne i 2023, med Team Corratec, der bl.a. deltager i Giro d'Italia, på deres lækre hurtige Corratec CCT Evo racere.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi - Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!