Corratec E-Power Trekking P8 - Bosch Motor på 75nm med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear.

28.495,00 kr.
LÅN RENTE- OG GEBYRFRIT - KLIK HER
Corratecs E-Power Trekking elcyklen er en gennemført city bike, der egner sig til hverdagslivets glæder med indkøb, udflugter og kørsel til og fra arbejde. Der er fokuseret på at den skal være sikker, med lav indstigning og dæmper i forgaflen så du ikke mærker ujævnheder i vejen. Den har et kæmpe batteri og motor, der giver en sublim trækkraft og rækkevidde, og det er selvfølgelig Tyske Bosch der står for det! Den kører op til 175km(kommer an på din vægt og vejr - men regn med ca. 130km som gennemsnit) på en opladning ,hvis du kører i "Eco" indstillingen - batteriet kan enten lades når det sidder i cyklen, eller du kan nemt klikke det af og på hvis du vil oplade det indendørs. Den har integreret lys, for og bag, og hydrauliske skivebremser, skærme og støtteben. De 8 indvendige gear leveres af Shimano i form a deres Nexus gearserie. Det er en virkelig lækker cykel der ikke er til at slide op - Det er vores mest solgte Elcykel!
SKU: Corratec E-Power Trekking E-Bike - Bosch Motor og 625Wh Batteri
Leveringsdato: På lager 1-3 dage - Ellers individuelt fra 7-30 dage(kontakt os gerne inden køb for at høre om leveringstid...eller andet).

Vælg/Konfigurer

*
*

Corratec E-Power Trekking E-Bike - BOSCH motor og Batteri på 625Wh


Corratec er en af Tysklands mest populære mærker når det kommer til elcykler og E-Power Trekking E-Biken er en af de sikreste med lav indstigning og med stødabsorberende forgaffel der gør cyklen stabil og letkørt på alle overflader, og ikke mindst nem at komme af og på.

Den er udstyret med Shimanos mest almindelige indvendige gearsystem, Shimano Nexus, der har 8 gear. BOSCH motoren og batteriet er velkendt og velafprøvet, og giver dig en driftssikker og let kørt elcykel, du kan køre over de stejleste bakker uden du bliver træt og forpustet og modvind generer dig heller ikke. Du kan dog vælge at slå det hele fra,  men når man først har vænnet sig til hjælpen fra motoren, så er det ikke noget man gør særligt ofte. Hele det elektriske system styres via en BOSCH cykelcomputer på styret og er nemt og helt lige til at ha' med at gøre. BOSCH motoren hjælper dig op til 25 km/t og yder op til 75nm moment, så stejle bakker bliver til en leg.

Den er fuldt udstyret med skivebremser, bagagebærer, støtteben, skærme, integrerede lygter foran og bagpå, og alt i komfort og sikkerhed, så du kommer ikke til at mangle noget.

Corratecs E-Power Trekking er gedigent Tysk design og Europæisk produceret elcykel i super lækker Tysk kvalitet og er vores bedst sælgende elcykel - og det er ikke uden grund.

Corratec er et Highend Brand i samme liga som Orbea, Canyon, Factor, Cube, BH, Scott, Cannondale og alle de andre highend cykler, og det gælder for både racere, gravelbikes og MTB - og så er de helt fremme i skoene på elcyklerne. Vi har endelig bragt Corratec til Danmark igen, og vi håber at i vil ta' lige så godt imod Corratec som i tog imod Orbea tilbage i 2015 da vi startede med at sælge Orbea.

Deres racercykler deltog i Giro d'Italia i år, hvor Team Corratec viste dem flot frem - og vi skal nok se mere til dem i fremtiden. Deres MTB har vundet VM i UCI Eliminator Serien flere gange sidst i 2021 og er godt på vej til at vinde i 2023 også. Deres allroad gravelbikes er hurtige og responsive, og kan køre både løb og langtursferier. Deres elcykler af forskellig karaktér har vundet flere priser i Tyskland. Priserne er mere end konkurrencedygtige - og teknologisk er de med helt fremme og på design og udseende har de mange unikke og super fede detaljer. Så du skulle prøve en Corratec, du får vanvittigt meget cykel for pengene! 🙂

Med venlig hilsen
Helle og Martin 12Tri.dk

Sådan er Corratec E-Power Trekking P6 8S udstyret

 • Ramme: Corratec E-Power Trekking 28 P6 8S Wave
 • Gear: Shimano Nexus 8 Indvendige Gear 
 • Bremser: Shimano Hydrauliske Skivebremser
 • Kranksæt: SRAM X-Sync
 • Hjulsæt: ZZYZX 29"
 • Dæk: Schwalbe Land Cruiser
 • Sadel: Selle Royal Sadel
 • Sadelpind: ZZYZX Affjedret Sadelpind
 • Forgaffel: SR Suntour NEX E25 Fjederforgaffel
 • Styr: ZZYZX Trekking Styr
 • Vægt: 27 Kg(23,5 kg u. Batteri)

Find din størrelse nedenfor

 • Str. 45: ca. 155-170cm
 • Str. 50: ca. 170-185cm
 • Str. 55: ca. 185-199cm
 
CORRATEC.....PASSION OF CYCLING

Corratec er et af Tysklands bedst sælgende elcykel mærker og har de sidste mange år produceret mange forskellige elcykler, både city bikes, Mountain bikes og Gravel bikes. 

Corratec gør sig gældende på Mountain bike fronten i UCI Eliminator serien, hvor de har vundet VM i 2021 og fik en andenplads i 2022. 

De er også med på racercyklerne i 2023, med Team Corratec, der bl.a. deltager i Giro d'Italia, på deres lækre hurtige Corratec CCT Evo racere.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi - Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!