Du har ingen varer i din varekurv.

Corratec E-Trekking/E-City Bikes

Corratec er et af tyskernes foretrukne mærker indenfor E-Bikes, det er der en rigtig go' grund til, de har et kæmpe udvalg af flotte, smarte, funktionelle og kvalitetsstemplede E-Bikes i Europa. De fleste af deres E-bikes kommer med Bosch motorer, de mest gennemprøvede og holdbare motorer til krankbaserede elmotorer. Der er ikke noget med at spare på batterierne, de kommer stort set alle sammen med store 625wh eller 750wh batterier og en topfart på 25km/t. 

Der er helt sikkert noget for enhver smag - så det er bare at vælge hvilken der falder i din smag....

OBS OBS OBS - VI ER VED AT OPRETTE ALLE DE FORSKELLIGE E-BIKES, men der er mange og det tager tid, så derfor, så kig på hele Corratecs udvalg af City E-Bikes på Corratecs Hjemmeside - KLIK HER(ÅBNER I NYT VINDUE)

El bycykel - Corratec Life S

Life S By Elcykel - Boschmotor og 500Wh Batteri - Unisize

22.295,00 kr.

Den perfekte bycykel er født eller rettere den er blevet raffineret til noget nær det perfekte de seneste år - Det er Corratecs ekstremt populære el bycykel Life S. Det er en af tysklands mest populære elcykler og den er godt udstyret med Bosch' Active Line Motor og et stort 500Wh batteri, der er integreret, men det kan stadig tages af med et "Snuptag" og lades indendørs, men kan lades via ladeport i cyklen også, så du slipper for at ta' det af. Det er en lille populær og særegen super fed elcykel, perfekt til bylivet! Læs alt om Corratec Life S længere nede på siden.

Billede af Corratec E-Power Trekking - Bosch Motor med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear - Rød kun 1 tilbage passer 155-170cm.

Corratec E-Power Trekking - Bosch Motor med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear - Rød kun 1 tilbage passer 155-170cm.

25.998,00 kr.

Corratecs E-Power Trekking elcyklen er med sin grønmetallic farve en rigtig smuk og unik city bike. Der er fokuseret på at den skal være sikker, med lav indstigning og dæmper i forgaflen og sadlen, så du ikke mærker ujævnheder i vejen. Den har et kæmpe batteri og motor, der giver en sublim trækkraft og rækkevidde, og det er selvfølgelig Tyske Bosch der står for det! Den kører op til 175km på en opladning hvis du kører i "Eco" indstillingen - batteriet kan enten lades når det sidder i cyklen, eller du kan nemt klikke det af og på hvis du vil oplade det indendørs. Den har integreret lys, for og bag, og hydrauliske skivebremser. De 8 indvendige gear leveres af Shimano i form a deres Nexus gearserie. Det er en virkelig lækker cykel der ikke er til at slide op - Det er vores mest solgte Elcykel!

Billede af Corratec E-Power Trekking - Bosch Motor på 75nm med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear.

Corratec E-Power Trekking - Bosch Motor på 75nm med 625Wh Batteri og 8 Shimano Nexus indvendige gear.

27.998,00 kr.

Corratecs E-Power Trekking elcyklen er med sin grønmetallic farve en rigtig smuk og unik city bike. Der er fokuseret på at den skal være sikker, med lav indstigning og dæmper i forgaflen så du ikke mærker ujævnheder i vejen. Den har et kæmpe batteri og motor, der giver en sublim trækkraft og rækkevidde, og det er selvfølgelig Tyske Bosch der står for det! Den kører op til 175km(kommer an på din vægt og vejr - men regn med ca. 130km som gennemsnit) på en opladning hvis du kører i "Eco" indstillingen - batteriet kan enten lades når det sidder i cyklen, eller du kan nemt klikke det af og på hvis du vil oplade det indendørs. Den har integreret lys, for og bag, og hydrauliske skivebremser. De 8 indvendige gear leveres af Shimano i form a deres Nexus gearserie. Det er en virkelig lækker cykel der ikke er til at slide op - Det er vores mest solgte Elcykel!

Billede af Corratec MTC Elite - Elektrisk MTB/City Bike - Elcyklen der leverer på ALLE parametre!

Corratec MTC Elite - Elektrisk MTB/City Bike - Elcyklen der leverer på ALLE parametre!

30.595,00 kr.

Den lækre elektriske Mountain bike city bike blanding fra Corratec, med skærme, integreret lys, bagagebærer og støtteben, med den helt store og eminente Bosch elcykel pakke med det kæmpe store(rækkeviddemæssigt) 750Wh batteri og Bosch kraftige Perfomance Line CX motor der har hele 85nm moment og 250watt, med en max fart på 25km/t. Det er den mest anvendelige elcykel på markedet, den passer til både by, land og landeveje, hverdagskørsel, langturskørsel og feriekørsel. Læs alt om Corratec MTC Elite nedenfor.

Billede af Life S Dual - 3 Hjulet Elcykel med kurv - Boschmotor og 500Wh Batteri - Unisize - Sikker, Stabil og Praktisk

Life S Dual - 3 Hjulet Elcykel med kurv - Boschmotor og 500Wh Batteri - Unisize - Sikker, Stabil og Praktisk

36.499,00 kr.

Har du brug for ekstra stabilitet og brug for at kunne fragte op til 20kg på en god solid "cykelkurv" - Så har Corratec udviklet den perfekte cykel til dig, med 2 forhjul der giver dig den ekstra stabilitet og sikkerhed du har brug for i trafikken. Kombineret med den stærke elmotor fra Bosch har du en fantastisk løsning og køremaskine. Er du usikker på cyklen nu, så genfind glæden og sikkerheden med Life S Dual. Den kommer med alt i udstyr - indbygget lys, skærme, baglys, cykelcomputer, kurv, støtteben og bagagebærer.