Corratec E-Power Trekking P6 - sammenlignet med konkurrenten fra Gazelle.

20. august 2023

Du ser reklamer for Gazelle elcykler alle steder - så derfor er det et super mærke at sammenligne sig med på elcykel markedet, når det kommer til hverdags elcykler i høj kvalitet. Vi har intet dårligt at sige om Gazelle - de har et godt og flot koncept og gode cykler.

Corratec som er Tysk og et stort mærke på elcykel markedet i Tyskland har været med på udvikling af elcykler siden 2013 og det kan ses og mærkes! Corratec har deres udviklingskontor og hovedkontor i Raubling ved Munchen i Sydtyskland og laver Elcykler i alle afskygninger(bare ikke lavpris med billige komponenter - det marked sidder andre på!). Alle cykler bliver fremstillet i Europa, enten i Raubling i Tyskland eller I Timisuara i Rumænien, på Corratecs nye store fabrik - alle cykler undergår en streng kvalitetskontrol og der er stemplet/skrevet under af kvalitetskontrollanten - Tysk grundighed må man sige!

Corratec E-Power Trekking P6, er vores bedst sælgende elcykel og det er der en grund til!

 

Den har lav indstigning, den har den store Bosch Performance Line motor med 75nm moment, og et stort 625 Wh batteri, så du får massere af trækkraft og eminent rækkevidde. Den kommer med alt i udstyr, så lygter, skærme, kædeskærme, Shimano indvendige Gear(8 gears), Bosch cykelcomputer, ergonomiske håndtag og styr der kan indstilles i højde og vinkel, hydrauliske skivebremser, bagagebærer og støtteben, forgaffel og sadelpind med affjedring for maksimal komfort - og til en pris på "kun" 27.998 Kr. - Det er svært at slå!

Hvis du skal ha' noget tilsvarende, så skal du op på 31.499 kr. for at finde en tilsvarende Gazelle, med samme motor og batteri(kræver man tilvælger 625wH batteri) med lav indstigning - det er 3.500 kr. dyrere end Corratec Trekking P8 - og så er det med udvendige gear og ikke Shimanos pålidelige Nexus med 8 indvendige gear. Skal du ha' en Gazelle med indvendige gear, så skal du op på 34.999 Kr. - Det er så med Bæltetræk og "trinløse" gear - men du er oppe på en mérpris på 7.000 Kr.

Gå direkte til Corratec E-Power P6 for at læse alt om den!

Skriv en kommentar