Corratec MTC Elite - Elektrisk MTB/City Bike - Elcyklen der leverer på ALLE parametre!

30.595,00 kr.
LÅN RENTE- OG GEBYRFRIT - KLIK HER
Den lækre elektriske Mountain bike city bike blanding fra Corratec, med skærme, integreret lys, bagagebærer og støtteben, med den helt store og eminente Bosch elcykel pakke med det kæmpe store(rækkeviddemæssigt) 750Wh batteri og Bosch kraftige Perfomance Line CX motor der har hele 85nm moment og 250watt, med en max fart på 25km/t. Det er den mest anvendelige elcykel på markedet, den passer til både by, land og landeveje, hverdagskørsel, langturskørsel og feriekørsel. Læs alt om Corratec MTC Elite nedenfor.
SKU: Corratec MTC Elite 12S 750wH
Leveringsdato: På lager 1-3 dage - Ellers individuelt fra 7-30 dage(kontakt os gerne inden køb for at høre om leveringstid...eller andet).

Vælg/Konfigurer

*
*

Corratec MTC Elite - Elcyklen der leverer på ALLE parametre!

 

MTC er en "Crossover" der er velegnet til et hvert formål - pendler du frem og tilbage på arbejde er den sublim, med den bedste motor og kørestilling du kan ønske dig og skulle du få lyst til at ta' en tur på eventyr på vejen hjem, måske en tur på grustierne langs åen eller søen, eller en tur igennem skoven på den snoede skovsti så kommer du nemt og let igennem det hele - det er ren nydelse. 

Det kæmpe batteri på 750Wh kombineret med den store Performance Line Cx motor, kan du hvis du vejer 100kg(inkl. oppakning og vægt på cykel - så 80kg uden cyklens vægt) køre ca. 159km på en opladning hvis du kører 25km/t i "ECO" mode og 96Km hvis du smider den op i "Turbo" - der er mange trin ind i mellem og det  afhænger også af om du kører i flat terræn, og om det stormer osv. osv. - men konklusionen er at det er det kraftigste og mest holdbare setup du kan få på en elcykel.

Du får den lækre Bosch cykelcomputer og styringsenhed - hvor du kan se hvor meget batteri du har tilbage, hvor hurtigt du kører, afstand, og meget mere. Som noget meget praktisk så kan du nemt ta' batteriet af cyklen og lade indenfor, hvis du ikke lige har en stikkontakt i cykelskuret - batteriet kan også oplades via et ladestik på selve cyklen.

Derudover så er Corratec MTC Elite udstyret med indbygget lys både for og bag, en rigtig go' kraftig forlygte og baglygte, støtteben, skærme, kædeskærm og ergonomiske styrgreb og så har den en behagelig Sport Touring sadel og en dejlig komfortabel kørestilling.

Den er udstyret med en forgaffel på en vandring på 80mm der giver dig en lækker komfortabel tur, selv på dårlig asfalt og grusstier, og så kraftige skivebremser fra Tektro - så du sikkert kan køre rundt i trafikken og stoppe på en 5 øre!

Den er udstyret med 12 udvendige gear der kører som en drøm fra SRAM - i høj kvalitet der skifter præcist og punktligt - du får alle de gear du kunne ønske dig, både til by, land og bakker.

Corratec MTC er ALLE pengene værd - det er en perle i elcykel udvalget, den mest anvendlige hvis du vil lidt af det hele - og den er bare lækkert udført i Corratecs sædvanlige høje Tyske kvalitetsbevidsthed - der er ikke sat en finger forkert. 

Specifikationer for Corratec MTC Elite

RammeCorratec E-Power MTC Elite 12S SE 3.0 Trapez
Forgaffel
Suntour XCM 80mm fjederforgaffel
KranksætSRAM Eagle
StyrAluminium
SkiftereSRAM SX Gearskiftegreb
BremserHydrauliske skivebremser fra Tektro 180mm foran og 160mm bag
BagskifterSRAM SX 
Kassette12-Speed 11-50t 
KædeSRAM 12-Speed kæde
Hjul29" til Disc for og bag
DækSchwalbe
SadelpindCorratec Aluminium
SadelCorratec Sport
BagagebærerMonteret
SkærmeMonteret
MotorBosch Performance Line Cx - Kraftigste serie på 250watt og 85nm moment
BatteriBosch Power Tube 750Wh - Det største batteri og det kan lades imens det sidder på cyklen eller tages med indenfor og lades!
OpladerBosch
Computerstyring Bosch
Vægtca. 27 Kg inkl. Batteri

 

 

 

Din HøjdeStørrelse
150-165cm44
166-175cm49
176-185cm54
186-200cm57

* Ca. Mål