Corratec Revo Bow Elite 2022 - SRAM GX Eagle 12-Speed, RockShox SID SL Gaffel

22.695,00 kr.
TILBUDSPRIS: 19.995,00 kr.
Corratec Revo Bow Elite 2022 er en highend mountainbike, der tilbyder enestående præstation og stil. Den er bygget med kvalitetskomponenter og avanceret teknologi og den er designet til at tackle ethvert terræn med lethed.....Læs alt om Corratec Revo Bow Elite længere nede.
Tilgængelighed: På lager
SKU: Corratec Revo Bow Elite 2022
Leveringsdato: Kan leveres straks!

Vælg/Konfigurer

*

Corratec Revo Bow Elite m. SRAM GX Eagle 12-Speed


Corratec Revo Bow Elite 2022 er en highend mountainbike, der tilbyder enestående præstation og stil. Den er bygget med kvalitetskomponenter og avanceret teknologi og den er designet til at tackle ethvert terræn med lethed.

En af de unikke features ved Corratec Revo Bow Elite er dens letvægtskulfiber-ramme. Denne ramme er ikke kun utrolig holdbar, men giver også fremragende støddæmpning og stivhed, så du har en jævn og behagelig tur, selv på ujævnt terræn. Cyklens geometri er også designet til at give en behagelig og race effektiv kørestilling, så du kan tackle ethvert spor med tillid til hvad cyklen gør selv ved høj fart.

Corratec Revo Bow Elite er udstyret med SRAM GX Eagle 12-speed gearserien, som giver dig et bredt udvalg af gear til at tackle ethvert terræn. Cyklens RockShox SID SL-gaffel giver fremragende affjedring og har remote lock-out og 100mm vandring, mens de lækre Mavic Crossmax 29" hjul med Schwalbes "Nobby Nick" dæk giver enestående trækkraft og kontrol. Uanset om du klatrer op ad en stejl bakke eller ned ad en stenet sti, kan Revo Bow Elite håndtere det hele med lethed.

En anden fremtrædende feature på Corratec Revo Bow Elite er dens kraftfulde hydrauliske skivebremser. Disse bremser giver fremragende bremsekraft og kontrol, så du kan bremse hurtigt og sikkert, når det er nødvendigt og fremmer tilliden til cyklen ude i sporet.

Når det kommer til komfort, leverer Corratec Revo Bow Elite. Cyklen er udstyret med en behagelig sadel og ergonomiske greb, som hjælper med at reducere træthed og ubehag under lange ture.

Det mest unikke ved Corratec Revo Bow Elite er designet, der virkelig gør den til et ikon, en éner, en fryd for øjet - du kommer uden tvivl til at høre for dens helt vilde og unikke slanke design fra dine kørekammerater - det er ikke en MTB du ser hver dag!

Alt i alt er Corratec Revo Bow Elite 2022 en enestående mountainbike, der leverer enestående på præstation, komfort og stil. Uanset om du er en erfaren eller en nybegynder, er denne cykel sikker på at overstige dine forventninger og give dig en uforglemmelig køreoplevelse. Så hvorfor vente? Hvis du leder efter den en unik mountainbike, er Corratec Revo Bow Elite bestemt værd at overveje.


Corratec er et Highend Brand i samme liga som Orbea, Canyon, Factor, Cube, BH, Scott, Cannondale og alle de andre highend cykler, og det gælder for både racere, gravelbikes og MTB - og så er de helt fremme i skoene på elcyklerne. Vi har endelig bragt Corratec til Danmark igen, og vi håber at i vil ta' lige så godt imod Corratec som i tog imod Orbea tilbage i 2015 da vi startede med at sælge Orbea.

Deres racercykler deltog i Giro d'Italia i år, hvor Team Corratec viste dem flot frem - og vi skal nok se mere til dem i fremtiden. Deres MTB har vundet VM i UCI Eliminator Serien flere gange sidst i 2021 og er godt på vej til at vinde i 2023 også. Deres allroad gravelbikes er hurtige og responsive, og kan køre både løb og langtursferier. Deres elcykler af forskellig karaktér har vundet flere priser i Tyskland. Priserne er mere end konkurrencedygtige - og teknologisk er de med helt fremme og på design og udseende har de mange unikke og super fede detaljer. Så du skulle prøve en Corratec, du får vanvittigt meget cykel for pengene! 🙂

Med venlig hilsen
Helle og Martin 12Tri.dk


Sådan er Corratec Revo Bow Elite udstyret

 • Ramme: Corratec Revo Bow Letvægts Carbon Ramme
 • Forgaffel: Rockshox SID SL Select 29" Boost 100mm
 • Skiftegreb: SRAM GX Eagle 
 • Bagskifter: SRAM GX Eagle
 • Kassette: SRAM PG1230 Eagle 12S (11-50t)
 • Bremser: SRAM Level T 180mm Disc foran og 160mm bag
 • Kranksæt: SRAM GX Eagle DUB 32t
 • Kæde: SRAM 12-Speed
 • Hjulsæt: Mavic Crossmax
 • Dæk: Schwalbe Nobby Nic
 • Sadel: Selle Italia Model X
 • Frempind: ZZYZX Alu
 • Styr: ZZYZX Alu 760mm

 

Find din størrelse nedenfor

 • Str. 39: ca. 155-170cm
 • Str. 44: ca. 165-180cm
 • Str. 49: ca. 178-190cm
 • Str. 54: ca. 185-198cm
Revo Bow Geometri

Geometriske Data for Corratec Revo Bow Elite

CMABCDEFGH
395809569741085425407605
4460010069741106425426610
4962511069741132425448620
5465012169741158425469630

 

CORRATEC.....PASSION OF CYCLING

Hvem er Corratec, det vil mange helt sikkert spørge sig selv om, fordi de har gjort for lidt for at promovere sig online, og i Danmark er der nok ikke mange der har hørt om Corratec, selvom vi faktisk har haft en Dansk kører på Corratecs MTB Team tilbage i 1990'erne(Jan Erik Østergaard)...så måske ikke så underligt det er glemt! ;)

I dag er Corratec hovedsagligt aktive på UCI MTB XC Eliminator serien, hvor de har vundet mange World Cup løb på deres Revo Bow Og Revolution ILink MTB'er, hvor Mr. Mustache/Simon Gegenheimer har brillieret på mandesiden og Marion Fromberger på kvindesiden. På racersiden er Team Corratec på niveauet lige under World Touren og har flere Elite hold i USA og Mellemamerika. Til slut er de et af Tyskernes foretrukne e-bike producenter, med et kæmpe udvalg i e-Urban, e-Trekking, e-MTB med Bosch motorer og batterier på alle deres modeller.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi, Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!