Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Cykelbibs/Cykelshorts til Mænd uden Strop - UDSOLGT

Cykelbibs uden strop, i super høj kvalitet. Der er et lækkert Indlæg i de her cykelshorts, der giver perfekt komfort selv på lange cykelture, fordi den består af diverse punktstøtte fra 3 til 13mm placeret de helt rigtige steder. Der er ingen generende strop og de helt perfekt.
Leveringstid: 1-3 dage
KUN 50 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 349,00

Cykelbibs/Cykelshorts til Mænd uden Strop - UDSOLGT

Super lækre cykelshorts, helt uden strop, men alligevel sidder de perfekt og de har mange features du ikke får i selv de dyreste cykelshorts.

Cykelshortsne er lavet af højkvalitetes specieltvævet spandex materiale, med 4-vejs strækkeevne som gør at det omfavner musklerne og giver stabilitet og kompression. Cykelshortsne er med en Pude/Chamois der er lavet i høj densitets materiale der varierer i tykkelse fra 13 til 3mm tykkelse, det er virkelig et lækkert cykelindlæg.

Der er ikke elastik i livet foran på cykelshortsne, så de sidder ikke og klemmer på maveregionen og sidder dermed super komfortabelt, derudover er alle syninger i cykelshortsne lavet så de giver minimal risiko for irritation.

Da der er mange der er overfølsomme overfor silikone, så har Aropec indført deres nye "Dynamic Band" teknologi på disse cykelshorts, det vil sige der ikke er det sædvanlige silikone grip på lårene for at holde cykelshortsne på plads. I stedet har Aropec revolutioneret teknologien vha. specialvævet spandex med indvævet anti-slip stof, så man 100% undgår allergi og irritation fra silikone og samtidig giver det den bedste følelse og komfort nogensinde!

Du går ikke fejl i byen ved at investere i Aropecs vildt lækre cykelshorts.

Cykelbibs/Cykelshorts uden Strop Til Mænd - Størrelsesskema

Størrelse

Højde

Vægt

M

160-175 cm

60-80 kg

L

170-185 cm

70-90 kg

XL

180-195 cm

80-100 kg

XXL

190-205 cm

90-110 kg

Kunder der har købt denne vare købte også