Du har ingen varer i din varekurv.

Cykelshorts til Kvinder uden Strop - UDSOLGT - Er Udsolgt!

De her cykelshorts til kvinder er faconsyet så de sidder perfekt. Indlægget/puden til disse cykelshorts har pasform til kvinder og leverer perfekt komfort selv på lange cykelture. De fuldendte cykelshorts til kvinder.

Cykelshorts til Kvinder uden Strop - UDSOLGT er udsolgt!

Super lækre cykelshorts til kvinder, 100% udformet til den kvindelige anotomi, og sidder derfor helt perfekt.

Foruden pasform til kvinder er disse cykelshorts lavet af højkvalitetes specieltvævet spandex materiale, med 4-vejs strækkeevne som gør at det omfavner musklerne og giver stabilitet og en smule kompression. Cykelbibsne er med en Pude/Chamois der er lavet i høj densitets materiale der varierer i tykkelse fra 13 til 3mm tykkelse, det er virkelig et lækkert cykelindlæg.

Der er ikke elastik i livet foran på cykelshortsne, så de sidder ikke og klemmer på maveregionen og sidder dermed super komfortabelt, derudover er alle syninger i cykelshortsne lavet så de giver minimal risiko for irritation.

Da der er mange der er overfølsomme over for silikone, så har Aropec indført deres nye "Dynamic Band" teknologi på disse cykelshorts, det vil sige der ikke er det sædvanlige silikone grip på lårene for at holde cykelshortsne på plads. I stedet har Aropec revolutioneret teknologien vha. specialvævet spandex med indvævet anti-slip stof, så man 100% undgår allergi og irritation fra silikone og samtidig giver det den bedste følelse og komfort nogensinde!

Du går ikke fejl i byen ved at investere i Aropecs vildt lækre cykelshorts til kvinder.

Cykelshorts uden Strop Til Kvinder - Størrelsesskema

StørrelseTaljeHofte
S51-68cm71-78cm
M68-75cm78-85cm
L75-72cm85-92cm
XL72-79cm92-99cm