Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Det er gået meget stærk - i perioder

15. december 2015

Det er lige tidligt nok til en nytårs/årsberetning, men her kommer den!

Vi har i vores 1. år virkelig lært en masse, både hvad i triathleter, cykelryttere og løbere godt vil købe, men så sandelig også hvad i ikke vil investere i - sådan er det jo når man er ny på markedet, så skal man lige ha' nogle rap over nallerne!

Men uanset hvad, så har det været fedt at kunne sælge virkelig lækre varer til ultra lave priser, her tænker vi mest på Aropecs produkter, det er jo noget at det billigste du kan finde, men kvaliteten er altså god og mere end rigeligt god til den nye triathlet. Våddragterne er vi specielt glade for, både Cheetah og Reindeer, men i kan glæde jer til deres Flying Fish til næste sæson, deres nyeste skud på stammen. Nu vi er ved det, så har vi presset på hos dem for at få dem til at udvikle et Swim-Run Suit, så de er i fuld gang og vi regner med at vi får dem hjem i starten af sæsonen 2016, det bliver en super fed dragt, til en ekstrem lav pris!

Zone3s varer stiger generelt næste sæson desværre, men med vores 10% rabat på alle(der er alligevel undtagelser) køb over 1.000 kr., så kommer deres våddragter alligevel ned i en god pris. Det er ikke muligt at holde helt samme lave niveau i 2016, pga. stigende dollar kurser(ja de handler selv i pund, men deres råvarer og produktionsapparat kører i dollars) - men vi holder priserne så langt nede som vi har mulighed for! Vi tager også deres nye produkter ind, som f.eks. deres SwimRun suit som har fået top karakterer flere steder, men også deres nye cykeltøj, hoodies og så får vi deres Aspire Våddragt på lager også, så vi kan levere fra dag til dag!

Der kommer dog MANGE flere lækre varer fra Aropec, kompressions tridragter, nogle fede løbe nederdele til tøserne, cykeltøj, nye open water briller osv osv...

Vi løfter sløret for alle de nye varer løbende på vores facebook side: https://www.facebook.com/12tri.dk/

Her kører vi også mange tilbud ud, så tilmeld jer/like os, så får i automatisk opdateringerne på facebook!

Vi har jo også sponsoreret Mellanie Vendt i år, "vores" ageGroup triathlet, og hun har bare været helt suveræn for os, hun har lavet nogle vilde resultater - så hende vil vi rigtigt gerne sig tak for et godt samarbejde til. Vi sponsorere ikke andre end hende, og vi kommer ikke til at sponsorere mere end en triathlet her i "opstartsfasen" - vi støtter en godt, istedet for flere dårligt :)

Så fandt vi ud af at vi også måtte forhandle cykler, og det har virkelig været en succes, vi var så heldige at få lov at sælge Orbea og Colnago cykler. Det er meget dyre varer at ligge inde med, men vi har et lille lager af racercykler, mountain bikes og tricykler - ellers så skal det bestilles hjem - men tal med os, vi er altid til at snakke med!

Til cykler hører cykeltøj, her har vi i år kun ført Santini, men det er også et af topmærkerne, de koster lidt mere, men så er kvalitet også i orden, og så er det jo mærket alle de professionelle kører i - virkelig lækkert tøj, både funktionsmæssigt og designmæssigt!

Vi har været rigtigt glade for jer der har handlet hos os, vi har fået så mange roser fra jer, på mail og på brev, der er ikke noget bedre end tilfredse kunder der lige melder tilbage at de er glade for den service vi har leveret - det er det der gør det hele værd!

Der har ikke været nogen utilfredse kunder, men vi har også byttet alt hvad i ville ha' byttet og returneret/annulleret det i ville annullere og har givet råd og vejledning det bedste vi kunne. Vi har haft sendt flere våddragter ud så folk kunne prøve dem og returnere dem de ikke kunne passe, og vi har sendt kunder hjem med varer, som de først skulle betale når de fik tid derhjemme og alt den tillid vi har haft til jer, har været gengældt - vi er ikke blevet snydt for en krone - det er fedt at man kan stole på sine kunder på den måde.

Vi håber i vil vende tilbage til os igen og igen, og derfor får i det som i gerne vil ha' det, og i er altid velkommen hos os her ved Kalundborg for at hente varer, eller kigge på cykler, eller prøve våddragter og andet tøj. Vi synes det dejligt at kunne sætte ansigt på nogen af jer - vi er altså ikke bare en webshop!

Vi vil slutte af med at sige: "Tusind tak for et godt år"
Glædelig Jul og Godt Nytår
Med venlig hilsen
Helle og Martin Lihme/12Tri.dk