Energi Gel m. Lemon Smag fra Danske LinusPro

De er fantastisk lækre de nye energigeler fra LinusPro, her med Lemon smag og uden Koffein. En enkelt gel indeholder 117 Kcal og det anbefales at du under intens konkurrence indtager 2-3 gels i timen, så depoterne er fyldt op og du ikke løber tør for energi. Gelerne er meget vandige, på trods af dette anbefaler LinusPro at hver enkelt gel indtages med slurk vand på 100ml - dog er dette ikke en nødvendighed! De smager godt af citrus og kan med fordel kombineres med LinusPro Energibarer, LinusPro Energy Drik, LinusPro BCAA og LinusPro Elektrolytter. Når du køber LinusPro, køber du produkter der er udviklet sammen med Danske atleter, heriblandt flere Triathleter og CrossFit udøvere.
Tilgængelighed: På lager
Leveringstid: 1-3 dage
KUN 34 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 11,25

Energi Gel m. Lemon Smag fra Danske LinusPro

LinusPro Energi Geler er super gode at indtage når du træner rigtigt hårdt, de er specielt velegnet til lange løbepas fordi konsistensen er forholdsvis vandig, og derfor er det ikke påkrævet at du har ekstra væske med, dog er det stadig anbefalelsesværdigt! Energigelerne er et must når du er til konkurrence, men de kan altså med stor fordel også bruges når du har lange træningspas, gerne kombineret med andre af LinusPros Produkter(Læs Mere nedenfor).

Det anbefales at ha' en dunk vand med LinusPro Energipulver med på cykelturen, eller en slurk inden løbeturen. Det anbefales også at du indtager LinusPro BCAA Aminosyrer som ikke kan produceres af kroppen, og derfor med fordel kan indtages før og efter hårdt træning for at dine muskler restiturer hurtigt og ordentligt.

LinusPro er Dansk udviklet og Dansk Produceret, det er de andre EnergiProdukter du bruger sandsynligvis ikke, og LinusPro er mindst lige så gode hvis ikke bedre - derfor støtter vi 100% op om LinusPros produkter.

Kunder der har købt denne vare købte også