Energi Gel med Koffein - Lakrids Smag fra Danske LinusPro

Lakridssmag er virkelig lækkert og afvekslende ifht. de almindelige smagsvarianter. Er du til lakrids så er den her lige noget for dig. Denne her energigel fra LinusPro indeholder 75 mg koffein pr. enhed og 117 Kcal. Koffeinen gør at denne gel er specielt velegnet til konkurrence brug, det lille skud koffein øger din koncentration og fokus. En gel svarer til ca. 1 kop kaffe, så varier gerne med en energi gel uden koffein, da du skal indtage ca. 2-3 geler pr. time når du er til konkurrence. Kan også med fordel kombineres med LinusPros Energipulver og energibarer. LinusPro er Dansk udviklet og Dansk produceret og lever op til alle danske standarder. Det er et top kvalitets produkt og er mindst lige så effektivt, hvis ikke bedre end de udenlandske produkter der findes på markedet.
Tilgængelighed: På lager
Leveringstid: 1-3 dage
KUN 34 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 11,25

Energi Gel med Koffein - Lakrids Smag fra Danske LinusPro

LinusPro Energi Geler med Lakridssmag og Lakrids er super gode at indtage til konkurrencer, hvor du har brug for den ekstra koncentration og fokus som koffeinen giver. Konsistensen er forholdsvis vandig, og derfor er det ikke påkrævet at du har ekstra væske med, dog er det stadig anbefalelsesværdigt! Vi anbefaler at du prøver Energigelen af inden konkurrence, men ikke er noget du bruget til hverdags træning, der anbefaler vi at du bruger en energi gel uden koffein. Kombiner meget gerne med andre af LinusPros Produkter(Læs Mere nedenfor).

Det anbefales at ha' en dunk vand med LinusPro Energipulver med på cykelturen, eller en slurk inden løbeturen. Det anbefales også at du indtager LinusPro BCAA Aminosyrer som ikke kan produceres af kroppen, og derfor med fordel kan indtages før og efter hårdt træning for at dine muskler restiturer hurtigt og ordentligt.

LinusPro er Dansk udviklet og Dansk Produceret, det er de andre EnergiProdukter du bruger sandsynligvis ikke, og LinusPro er mindst lige så gode hvis ikke bedre - derfor støtter vi 100% op om LinusPros produkter.

Kunder der har købt denne vare købte også