Cykel Finansiering over 23 mdr.

Få din nye cykel finansieret hos LÅNLET

Det er nemt og lige til at få finansieret sin nye drømmecykel via LånLet, over 23 mdr. - typisk vil ÅOP ligge på 11-13% - det kommer lidt an på hvor meget du skal låne, det kan du regne på når du kommer over på LånLets side. Det værste der kan ske er at du får et nej, det tager 5 minutter at ansøge og du får automatisk svar indenfor ca. 15 minutter - du skal kun benytte NemId for at gennemføre et lån - du skal ikke bruge lønsedler eller lignende.

Sådan fungerer det:

Køber du for mere end 2.000 kr. så vil du blive tilbudt at betale via LånLet Finansiering.

  1. Du vælger blot LånLet som betaling under udcheckningen.
  2. Du gennemfører ordreprocessen og bekræfter ordren.
  3. Til sidst skal du blot klikke på linket til "LånLet"(Det er ikke til at overse)
  4. Når LånLet har godkendt dig, så skal pakker vi ordren og sender den til dig.

Så nu har vi valgt at indgå et samarbejde med Danmarks måske bedste finansieringsselskab "Lånlet" - som er drevet af Basisbank og har 5 stjerner ud af 5 hos Trustpilot. De tilbyder op til 23 mdrs. Rentefri finansiering og du skal ikke bruge lønsedler, skatteopgørelser eller andet, du skal bare underskrive lånet med dit NemID ©. Du kan Låne fra 2.000 kr. til 75.000 kr., mon ikke det skulle være nok til at købe en drømmecykel eller to!

Cykel_Finansiering

Her er et eksempel på hvordan et finansieringstilbud kunne se ud:

Repræsentativt eksempel - 23 mdr. rentefrit

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 mdr., er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid. ÅOP er 12,1%, og de samlede kreditomkostninger er 4.758 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.758 kr.

23 mdr. Lånlet Lån - Bliv godkendt/ansøg - Klik Her