Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Gaerne Stilo + - Top Landevejs Cykelsko

Gaerne Stilo+ er den perfekte kombination imellem komfort og letvægt, Gaerne Stilo+ vejer kun 275 gram! Det er uden tvivl en af pro-tourens mest komfortable sko, og f.eks. Andrei Greipel, Tony Gallopin og Thomas De Gendt kører i Gaerne Stilo+ - så det er altså en sko der er helt oppe i den øverste klasse af feltet.
Leveringstid: Op til 1 Uge(Ikke på lager op til 3 uger)
Producent: Gaerne
*
KUN 172 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 2.899,00

Gaerne Stilo + - Top Landevejs Cykelsko

Gaerne Stilo+ er den perfekte kombination imellem komfort og letvægt, Gaerne Stilo+ vejer kun 275 gram!

Overdelen består af microfiber med laserskårede huller der giver den perfekte åndbarhed og et sundt klima for dine fødder. Det smarte DUAL FCS Lukke system består af to hjul som blot drejes for at stramme skoen til - klik for klik og når man skal ud af skoen er det bare at trække op i hjulet og skoen løsnes helt uden besvær. Trykket ved tilstramningen af Gaerne Stilo+ er  ensartet og komfortabelt, så skoen sidder perfekt uden der er nogen mærkbare steder skoen trykker.

Det er uden tvivl en af pro-tourens mest komfortable sko, og f.eks. Andrei Greipel, Tony Gallopin og Thomas De Gendt kører i Gaerne Stilo+ - så det er altså en sko der er helt oppe i den øverste klasse af feltet.

Hvis du kigger billederne igennem, så er der yderligere information omkring alle de finesser som Gaerne Stilo+ indeholder.

Produkt specifikationer
Køn Mænd
Køn Kvinder