Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Gain F40 - elcykel med alm. styr og skivebremser - Er Udsolgt!

Orbea Gain F40 afslører ikke det er en el-cykel, batteriet er skjult i skrårøret og er en af de flotteste el-racere på markedet i dag. Elmotoren sidder i bagnavet og er skjult af gear kransen så her er det heller ikke åbenlyst at du kører på en el-cykel. Cyklens motor er en Ebikemotion X35 med en max hastighed på 25 km/t. Gain F40 er udstyret med Shimano Altus 9 Gear og du slipper for forskifteren. Altus er lånt fra MTB verdenen og er en god value for money serie og passer perfekt til de fleste.

Orbea Gain F40 - elcykel med alm. styr og skivebremser er udsolgt!

Orbea Gain F40 afslører ikke det er en el-cykel, batteriet er skjult i skrårøret og er en af de flotteste el-racere på markedet i dag. Elmotoren sidder i bagnavet og er skjult af gear kransen så her er det heller ikke åbenlyst at du kører på en el-cykel. Cyklens motor er en Ebikemotion X35 med en max hastighed på 25 km/t. Gain F40 er udstyret med  Shimano Altus 9 Gear og du slipper for forskifteren. 

Du skal ikke ha' batteriet ud når du skal lade, du skal bare sætte ladestikket i cyklen - det bliver ikke nemmere! Der medfølger en remote på styret og en på overrøret hvor du kan indstille hvor kraftigt elmotoren skal hjælpe dig fremad. Der er desuden mulighed for at downloade en app til din smartphone, hvor du kan se hvor meget batteri der er tilbage, hvor hurtigt du kører, og hvor du kører - den er ganske gratis.

 Orbea Gain - Endelig en veldesignet El-Racer - Se Videoen herunder(ikke med flatbar på videoen)

Specifikationer for Orbea Gain F30 El Racercykel med skivebremser

RammeOrbea Gain Hydro, Aluminum 6000 series, Orbea Tube Shaping, Flat Mount Disc Brakes, 135x9 QR, Carrier and Mudguards compatible, max 700x40C, Inner Cable routing, Ebikemotion X35 specific, integrated battery.
Forgaffel
Speed 400mm Carbon Flat mount
KranksætOrbea Alloy 42t
StyrOrbea OC-I Riser 640mm
SkiftereShimano SL-M2010
BremserShimano MT200 Hydraulic Disc
PedalerVP-537 Black
BagskifterShimano Altus M2000 SGS Shadow
KasetteSun Race CSM989 11-36t 9-Speed
KædeShimano HG53 9-Speed
HjulAirline Corsa
DækKenda K1067 700x38C Reflective type+puncture protection
SadelpindAlloy 27.2 Offset 20
SadelSelle Royal Scientia A2
MotorEbikemotion X35 25km/t
BatteriEbikemotion 36V/6.9A ANT+
OpladerEbikemotion X35
Computerstyring Ebikemotion iWoc ONE
Vægtca. 15,5 Kg

 GEOMETRI FOR ORBEA GAIN ALU-RAMMEN

Orbea Gain Elcykel Racer Alu Ramme