GRAVEL

Sorter efter
Vis per side

Corratec AllRoad A2 2023 - Alu Gravel Bike med 2x10 Shimano Tiagra

Corratec AllRoad alu rammen(og carbon forgaffel) er lavet til de store eventyr på grusvejene, men sin endurance geometri gør den perfekt til lange ture langs grusstierne ved stranden, markerne, søerne og skoven. Der er muligheder for at montere tasker, skærme osv., så den ikke bare klarer de små ture, men også er yderst egnet til langtur og heldagsture og super fede cykelferier! Lige som sin kulfiber storebror er Corratec Allroad A1 ikke bare hurtig og let nok til at køre fra dine kammerater, men også en eventyrlysten rejsemakker! Corratec Allroad A2 versionen er udstyret med 2x10 Shimano Tiagra Gearserien, der skifter som en drøm og holder evigt. Derudover er den udstyret med et sæt Allroad disc hjulsæt fra Californske ZZYZX, med 40c Schwalbe G-ONE Allroad graveldæk og så er den den holdt helt "Low Tech" med Tektros Spyre mekaniske skivebremser.....Læs alt om Corratec AllRoad A2 længe nede på siden.
13.250,00 kr.

Corratec AllRoad A1 2023 - Alu Gravel Bike med 1x11 Shimano GRX - Kun str. 52 og 55 tilbage

Corratec AllRoad alu rammen(og carbon forgaffel) er lavet til de store eventyr på grusvejene, men sin endurance geometri gør den perfekt til lange ture langs grusstierne ved stranden, markerne, søerne og skoven. Der er muligheder for at montere tasker, skærme osv., så den ikke bare klarer de små ture, men også er yderst egnet til langtur og heldagsture og super fede cykelferier! Lige som sin kulfiber storebror er Corratec Allroad A1 ikke bare hurtig og let nok til at køre fra dine kammerater, men også en eventyrlysten rejsemakker! Corratec Allroad A1 versionen er udstyret med 1x11 Shimano GRX Gravel Gearserien, præcis og lækker mekanisk gruppe specielt til gravel fra Shimano. Derudover er den udstyret med et sæt Allroad disc hjulsæt fra Californske ZZYZX, med 40c Schwalbe G-ONE Allroad graveldæk.....Læs alt om Corratec AllRoad A1 længe nede på siden.
16.398,00 kr. 12.995,00 kr.

Corratec AllRoad C2 2023 - Gravel Bike med 2x11 Shimano GRX - Kun 1 Tilbage i str. 54(176-184cm)

Corratec AllRoad carbon rammen er ikke den mest super aggressive i sin geometri, men mere Endurance geometri, der gør den super go' til lange gravel ture, ja selv maraton distancer og så er den udstyret med muligheder for at montere diverse ekstra udstyr til Tour kørsel og feriekørsel, så det er både en hurtig og komfortabel gravel bike og så en eventyrlysten rejsemakker! Det er en letvægts gravel ramme i kulfiber med indvendig kabelføring og er i C2 versionen udstyret med 2x11 Shimano GRX Gravel Gearserien, præcis og lækker mekanisk gruppe specielt til gravel fra Shimano. Derudover er den udstyret med et sæt Allroad disc hjulsæt fra Californske ZZYZX, med 45c WTB Riddler graveldæk.....Læs alt om Corratec AllRoad C2 Gravel lidt længere nede på siden.
22.295,00 kr. 19.995,00 kr.

Corratec AllRoad C EKAR 2024 - Gravel Bike med 1x13 Campagnolo EKAR Gruppe

Corratec AllRoad carbon rammen er ikke den mest super aggressive i sin geometri, men mere Endurance geometri, der gør den super go' til lange gravel ture, ja selv maraton distancer og så er den udstyret med muligheder for at montere diverse ekstra udstyr til Tour kørsel og feriekørsel, så det er både en hurtig og komfortabel gravel bike og så en eventyrlysten rejsemakker! Det er en letvægts gravel ramme i kulfiber med indvendig kabelføring og er i C EKAR versionen udstyret med Campagnolos 13-Speed Gravel Gearserie - så du har altså 1x13 Gear her...en helt unik gearserie. Derudover er den udstyret med Mavic Allroad disc hjulsæt, med 45c WTB Riddler graveldæk.....Læs alt om Corratec AllRoad C EKAR Gravel lidt længere nede på siden.
29.795,00 kr. 23.795,00 kr.

Corratec AllRoad C1 2023 - Gravel Bike 1x11 Shimano Di2 GRX Elektroniske Gear

Corratec AllRoad carbon rammen har den perfekte gravel geometri og er specielt designet til at kunne manøvrere hurtigt og præcist, men uden at gå på kompromis med stabilitet og komfort. Den er hurtig og responsiv, der sker virkelig noget når du træder i pedalerne og du mærker straks at det er en highend ramme hvor der er kælet for design og funktionalitet. Den er super go' til lange gravel ture, ja selv maraton distancer og så er den udstyret med mange muligheder for montering af opbevaring og bagage, så den er anvendelig til både race, pendling, opdagelseseventyr og feriekørsel. Rammen er i kulfiber og Allroad C1 vejer ca. 8,8 kg og er udstyret med Shimano GRX Di2 1x11, Carbonstyr og med Mavics Allroad S disc hjulsæt, med 45c WTB Riddler graveldæk.....Læs alt om Corratec AllRoad C1 Gravel lidt længere nede på siden.
33.495,00 kr. 24.995,00 kr.

Corratec AllRoad C1 2024 - Gravel Bike 1x12 SRAM APEX AXS og Carbon Hjulsæt

Vildt fed og fantastisk lækker gravelbike med det fedeste udstyr og eminente køreegenskaber - Det er tydeligt der er kræset om det hele på Corratecs vidunder af en gravelbike, tysk kvalitet og lækkerhed fra inderst til yderst! Super lækre italienske carbon hjul fra Italienske Ursus, som hvis de skal købes separat koster 14.000 Kr., ny-designet carbon gravelstyr og så Trådløse elektroniske gear i form af SRAM APEX AXS 1x12 gearserien.
33.995,00 kr.