Hometrainere

Hometrainere

Hvis du er lidt kuldskær eller ikke vil udsætte dit et og alt for regn, salt og sne, men stadig vil holde formen vedlige, så komme du ikke udenom at investere i en Hometrainer. Hometraineren giver dig en realistisk cykeltræning og flere af dem har mulighed for en virtuel oplevelse, så du kan køre rundt i bjergene hjemme i din stue.

Her hos 12Tri.dk fører et bredt udvalg af TACX Hometrainere, alle er i super høj kvalitet, så det eneste du skal gøre op med dig selv er hvor meget du har brug for. De billigste er rigeligt til den alm. motionist, men nogen gange kan det godt betale sig at investere lidt mere for at få et større incitament til at sætte sig op på hometraineren. For den ultimative oplevelse anbefaler vi klart en virtuel hometrainer, så du kan køre rundt på Tourmalet, Alpe d'huez, Col De Madeleine og mange af de andre kendte bjerge fra Tour De France, hjemme i din stue - Det giver altså bare det ekstra der gør at man får brugt sin hometrainer.

Tacx tilbyder 4 stk. hometrainere der kan udvides med en virtuel oplevelse og hvor hometraineren styres elektronisk(automatisk regulering af modstand) - Det gælder for Neo, Genius, Bushido og Vortex modellerne, men de kræver "Upgrade Smart" Softwaren til Windows. Herudover har vi den noget billigere Satori Smart Basic Hometrainer, her kan du også få den virtuelle oplevelse, men uden automatisk regulering af modstanden(Vi anbefaler ikke denne model hvis du vil ha' en virtuel oplevelse - så hellere investere i en med automatisk justering af modstand).

Hvis du kan nøjes med en ganske almindelig hometrainer, så har vi også et bredt udvalg fra TACX og her skal du ikke af med alverden for at kunne træne hjemme i din egen stue.

Vi håber du finder den hometrainer der passer dig, og har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig, så står vi parat med råd og vejledning.

Udvalgte produkter

Hometrainer Dæk

Specielt dæk til hometraineren, er påkrævet på diverse TACX Hometrainere og andre med rull...
DKK 299,00

Ipad Holder/Tablet Holder til styret

Til montering af Ipad/Ipad mini, eller andre tablets på styret af din cykel! Perfekt når d...
DKK 299,00

Hometrainer Måtte

Skån dit gulv, formindsk støj og virbrationer - et must til din hometrainer!
DKK 499,00

Blue Matic Tacx Hometrainer

Hometraineren til den der ikke har brug for interaktivitet og ikke træder ekstreme watt. M...
DKK 1.299,00

Booster Hometrainer - TACX

Her er hometraineren som de professionelle bruger - Heriblandt: Astana, Tinkoff, Lotto, Eu...
DKK 1.899,00

Vortex Smart T2180 - FULL CONNECTION

TACX Vortex er den rigtige hometrainer til dig der vil køre online og på de kendte stignin...
DKK 4.298,00

Bushido Smart T2780 - Full Connection

LEDNINGSFRI Hometrainer - Altså ingen strøm eller ledninger! Kompatibel med B-Kool og Zwif...
DKK 5.998,00