Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Kortærmet Tridragt til Kvinder - Pink/Sort - UDSOLGT

Ny kortærmet tridragt til kvinder i super lækker kvalitet. Nyudviklet til denne sæson, da flere og flere triathleter efterspørger de kortærmede tridragter, dels fordi de beskytter skuldrene imod solen og dels fordi mange synes de er mere behagelige at ha' på og er mere Aerodynamiske. Udover at tridragten er kortærmet, så har den altså også alle de andre finesser som er karakteristiske for Aropecs kvalitets tridragter. Den har lynlås foran, så du kan lyne ned når det bliver for varmt. Super svedtransporterende stof og specialpaneler på ryggen der afleder kropsvarme, samt stor ryglomme med masser af plads til bla. energigeler og energibarer. Lækkert hurtigttørrende cykelindlæg i filt, alt i alt en top lækker tridragt. Du var rigtigt meget for dine penge, hvis du vælger den her kvalitets tridragt!
Leveringstid: 1-3 dage
Producent: Aropec
KUN 62 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 599,00

Kortærmet Tridragt til Kvinder - Pink/Sort - UDSOLGT

Med denne her kortærmede tridragt til kvinder har Aropec endnu engang bevist at de hører efter hvad i siger og efterkommer de ønsker som dagens triathleter efterspørger. Udover at designet og farverne sidder lige skabet, så har Aropec endnu engang produceret en dragt med alle de features der kræves for at dragten kan bruges på top niveau.

Tridragten sidder perfekt stramt til kroppen, den har lynlås i foran, så der kan lynes ned når det bliver for varmt. Cykelindlægget er perfekt tyndt og hurtigttørrende og generer ikke under løb, men beskytter imod slidmærker - der er silikone grips på lårene så de bliver siddende hvor de skal. Der er endvidere en stor lomme på ryggen til energigeler og bars eller mobiltelfonen.

Se hvilken størrelse der passer dig i skemaet nedenfor.

Kortærmet Tridragt til Kvinder Størrelsesskema - Aropec

Størrelse Bryst Talje Hofte
S 76-82cm 59-64cm 82-87cm
M 82-88cm 64-69cm 87-92cm
L 88-94cm 69-74cm 92-97cm
XL 94-99cm 74-80cm 97-103cm
2XL 99-104cm 80-85cm 103-108cm
Produkt specifikationer
Køn Kvinder
Kunder der har købt denne vare købte også