Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Kortærmet kompressions tridragt til Kvinder

Så kom der er en ny kortærmet udgave af Aropecss kompressions tridragt til kvinder. Den er lige så lækker som den ærmeløse tridragt og har samme kompression og er lavet af samme lækre kompressions stof. De korte ærmer er foretrukket af nogen og beskytter også imod røde skuldre. Der er lynlås foran, så man kan lyne ned når det bliver for varmt, så man får lidt ekstra ventilation. Cykelpuden er noget af det lækreste vi har set i en tridragt og fås ikke bedre, den har en perfekt størrelse til tri, den giver god beskyttelse på cykelturen og generer ikke på løbeturen. Vi kan varmt anbefale den kompressions tridragten med korte ærmer selv til den fulde ironman distance, det er en top dragt!
Leveringstid: 1-3 dage
Producent: Aropec
Rating: 5.0 Antal Reviews: 1
*
KUN 64 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 649,00

Kortærmet kompressions tridragt til Kvinder

Den kortærmede tridragt til kvinder er Aropecs nyeste tridragt til kvinder i deres TriMax Super Strecth Kompressions stof, og kombineret med deres nye cykelindlæg med punktvis beskyttelse på op til 7mm så har de udviklet en dragt der sparker røv og til en pris hvor alle kan få en dragt som selv de professionelle roser til skyerne!

De korte ærmer sidder godt og beskytter imod solens UV-Stråler og du får perfekt progressiv kompression, som du virkelig kan mærke støtter musklerne og dæmper vibrationer i muskulaturen, samtidig med at kompressionen hjælper med at undgå mælkesyre, grundet blodgennemstrømningen forøges og derved øger din udholdenhed.

Kompression er ikke alt, stoffet er ekstra åndbart og giver perfekt svedtransport og har en super kølende effekt, og for at gøre varmetransporten endnu bedre har Aropec indbygget deres nye groft vævede stof med ekstra høj ventilation og varmetransport i ryg- og sidepartierne.

Som noget nyt har Aropec også droppet Silikone båndet på benet, og i stedet vævet et nyt materiale ind i dragten på benene, som er endnu mere allergivenligt end silikone - de kalder det for "Dynamic Band", det har været efterspurgt af flere af vores kunder, da flere og flere får mærker eller har direkte allergi overfor silikone.

Så har de også tænkt sikkerhed ind i dragten, da flere af syningerne på de to lommer på ryggen er udført i et reflekterende materiale, så du også kan blive set i mørket.

De to lommer sidder helt perfekt og kan indeholde f.eks. geler eller andet du finder nødvendigt.

Med denne dragt bevæger Aropec sig helt ind på de professionelles enemærker, det er som om de har taget alt de har lært de sidste 5 år på triområdet og samlet det hele til en helt igennem PERFEKT dragt!

Aropec Tridragt Størrelsesskema for Kvinder

Størrelse Højde Bryst Talje Hofte
S ca. 155-163cm 82-88cm 64-69cm 87-92cm
M ca. 160-168cm 88-94cm 69-74cm 92-97cm
L ca. 165-173cm 94-99cm 74-80cm 97-103cm
XL ca. 170-178cm 99-104cm 80-85cm 103-108cm
2XL ca. 175cm-183cm 104-110cm 85-90cm 108-113cm
Til pengene
10/10
Kompression 9/10
Cykelpude 10/10
Egnet til Alle Distancer
Produkt specifikationer
Køn Kvinder
Kunder der har købt denne vare købte også