Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Løbe T-Shirt til kvinder - Aropec CoolStar - Gul

Super lækker løbe t-shirt til kvinder med flot print. Denne løbe t-shirt har perfekt pasform til kvinder og er udført i Aropecs lækre Dry-Tec Quick Dry materiale, som gør svedtransporten ekstra høj, så du ikke får det for varmt på løbeturen. Løbe t-shirten findes i 3 forskellige farver.

Løbe T-Shirt til kvinder - Aropec CoolStar - Gul

Ultra lækker løbetrøje/T-Shirt til kvinder, udført i det lækreste svedtransporterende og kølende materiale. Aropecs special vævede stof som de kalder Dry-Tec er noget af det lækreste kølende materiale du kan ha' på når solen bager og det er vindstille.

Coolstar løbe t-shirten er specielt lavet til kvinder og har perfekt pasform, passer godt sammen med Aropecs nye løbenederdel der fås i flere flotte farver, og så et par af Aropecs kompressionsløbeshorts til tights.

Aropec har lavet noget fantastisk lækre produkter de senere år, til triathlon, løb og cykling, og kvaliteten er i top hver gang, og så til en pris hvor alle kan være med.

 

Løbe t-shirt til Kvinder Størrelsesskema - Aropec

Størrelse Bryst Talje
S 76-82cm 59-64cm
M 82-88cm 64-69cm
L 88-94cm 69-74cm
XL 94-99cm 74-80cm
2XL 99-104cm 80-85cm
Leveringstid: 1-3 dage
*
DKK 199,00
DKK 49,75
Kunder der har købt denne vare købte også
Relaterede produkter