Life S Dual - 3 Hjulet Elcykel med kurv - Boschmotor og 500Wh Batteri - Unisize - Sikker, Stabil og Praktisk

36.499,00 kr.
Har du brug for ekstra stabilitet og brug for at kunne fragte op til 20kg på en god solid "cykelkurv" - Så har Corratec udviklet den perfekte cykel til dig, med 2 forhjul der giver dig den ekstra stabilitet og sikkerhed du har brug for i trafikken. Kombineret med den stærke elmotor fra Bosch har du en fantastisk løsning og køremaskine. Er du usikker på cyklen nu, så genfind glæden og sikkerheden med Life S Dual. Den kommer med alt i udstyr - indbygget lys, skærme, baglys, cykelcomputer, kurv, støtteben og bagagebærer.
Tilgængelighed: 10 på lager
SKU: Corratec Life S 2022 - Elbycykel -kopier
Leveringsdato: Op til 14 dage

Vælg/Konfigurer

*

Life S Dual - 3-Hjulet El Bycykel - BOSCH motorCorratec Life S Dual - 3 Hjulet Elcykel


Køre sikkert og komfortabelt på Corratec Life S Dual, det er den rigtige cykel til dig der måske føler sig usikker på cyklen nu, og derfor også føler dig usikker i trafikken - Life S Dual giver dig den ekstra stabilitet og balance du har brug for, for igen at kunne nyde cykelturen fuldt ud. 

Den er udstyret med en stor kurv der kan bære op til 20 kg, der er placeret liger over de to forhjul, der giver dig den ekstra stabilitet, der er indbyggede lygter og har støtteben og skærme. Den kommer med Shimanos mest brugte gearsystem "Nexus" med 8 gear, og stærke hydrauliske skivebremser, så du kan stoppe på en 5-øre!

BOSCH motoren og batteriet giver dig massere af kraft og rækkevidde - batteriet kan lades op imens det sidder på cyklen eller det kan nemt tages af og lades indendørs. BOSCH motoren hjælper dig op til 25 km/t og du kommer aldrig til at mangle kræfter. 

Det er ikke en billig "kinamodel", men en Tysk designet og Europæisk produceret elcykel i super lækker Tysk kvalitet.
Alt i alt er Corratec Life S Dual en gennemført, stabil, mobil og lækker elcykel til dig der har brug for ekstra stabilitet.

Corratec er et Highend Brand i samme liga som Orbea, Canyon, Factor, Cube, BH, Scott, Cannondale og alle de andre highend cykler, og det gælder for både racere, gravelbikes og MTB - og så er de helt fremme i skoene på elcyklerne. Vi har endelig bragt Corratec til Danmark igen, og vi håber at i vil ta' lige så godt imod Corratec som i tog imod Orbea tilbage i 2015 da vi startede med at sælge Orbea.

Deres racercykler deltog i Giro d'Italia i år, hvor Team Corratec viste dem flot frem - og vi skal nok se mere til dem i fremtiden. Deres MTB har vundet VM i UCI Eliminator Serien flere gange sidst i 2021 og er godt på vej til at vinde i 2023 også. Deres allroad gravelbikes er hurtige og responsive, og kan køre både løb og langtursferier. Deres elcykler af forskellig karaktér har vundet flere priser i Tyskland. Priserne er mere end konkurrencedygtige - og teknologisk er de med helt fremme og på design og udseende har de mange unikke og super fede detaljer. Så du skulle prøve en Corratec, du får vanvittigt meget cykel for pengene! 🙂

Med venlig hilsen
Helle og Martin 12Tri.dk


Sådan er Life S udstyret

 • Ramme: Corratec Life S Dual Aluramme
 • Skiftegreb: Shimano Nexus Revo Shifter 8-Speed
 • Bagskifter: Shimano Nexus 8-Speed
 • Bremser: Tektro 4 stemplet hydrauliske bremser
 • Hjulsæt: ZZYZX 20" Hjul
 • Dæk: Innova 20 x 30" - 76mm i Bredde.
 • Sadel: Corratec  Trekking Sadel
 • Frempind: Ergonomisk fra Ergotec
 • Styr: Ergotec ergonomisk styr
 • Motor: Bosch Performance Line(65nm - max 25 km/t)
 • Batteri: Bosch PowerPack 500 Perfomance(500Wh)
 • Cykelcomputer: Bosch Purion
 


Hvem er Corratec, det vil mange helt sikkert spørge sig selv om, fordi de har gjort for lidt for at promovere sig online, og i Danmark er der nok ikke mange der har hørt om Corratec, selvom vi faktisk har haft en Dansk kører på Corratecs MTB Team tilbage i 1990'erne(Jan Erik Østergaard)...så måske ikke så underligt det er glemt! ;)

I dag er Corratec hovedsagligt aktive på UCI MTB XC Eliminator serien, hvor de har vundet mange World Cup løb på deres Revo Bow Og Revolution ILink MTB'er, hvor Mr. Mustache/Simon Gegenheimer har brillieret på mandesiden og Marion Fromberger på kvindesiden. På racersiden er Team Corratec på niveauet lige under World Touren og har flere Elite hold i USA og Mellemamerika. Til slut er de et af Tyskernes foretrukne e-bike producenter, med et kæmpe udvalg i e-Urban, e-Trekking, e-MTB med Bosch motorer og batterier på alle deres modeller.

Køber du Corratec køber du kendt og gennemprøvet Tysk Teknologi, Det er præcis som med deres biler, det er kram der bare holder og er lavet efter alle forskrifter for grundighed!