Du har ingen varer i din varekurv.

Mountain Bike MTB - Orbea Alma H30 - UDSOLGT - Er Udsolgt!

Alma H30 den mellemste "bukkebruse" i Alma Aluminiums Serien. Den store forskel ifht. H50 er Fox 32 Float Performance forgaflen, Top performance forgaffel til de store drenge!

Mountain Bike MTB - Orbea Alma H30 - UDSOLGT er udsolgt!

Tilgængelighed: Ikke på lager

UDSOLGT - Se de nyeste modeller - KLIK HER

Orbea Alma Video

Orbea har her lavet en ekstrem lækker mountain bike ramme og har påklædt den med lækkert udstyr. Den store forskel fra Alma H50 er den ekstreme forgaffel, Fox 32 Float Performance 100 FIT4 3-Position 9, det er en forgaffel i spitzenklasse! Deudover så er gearserien lidt anderledes og der er opgraderet til en Shimano M627 Krank 22x36t. Rammens features er bl.a. Direkte kabel føring som reducerer friktion og forlænger levetiden på kablerne og beskytter dem. Den hydrauliske bremsekaliber er direkte monteret på stellet. Den er udstyret med tapered headtube som øger stivheden og gør kronrøret stærkere. Kronrøret er det sted der bliver udsat for mest påvirkning(det er her forgaflen er monteret) og derfor bliver det udsat for ekstreme kræfter, når der køres i hårdt terræn.

Alma H30 er den mellemste bukkebruse i Alma aluminiums serien, måske en tand for meget for motionisten der træner 1-5 gange om måneden på grusvej, mark eller forholdsvist plant skovterræn. Denne cykel, med den ekstreme forgaffel, er bygget til dem der tør og mestrer lidt mere...eller som har planer om at mestre lidt mere.

Cyklen er delvist samlet når du modtager den, dog skal sadel og styr monteres - kræver kun umbraco nøgler - der er en video på vej, hvor vi viser dig hvordan du samler cyklen. Det er ekstremt simpelt... og har du spørgsmål så kontakt os!

 

Specifikationer:

RammeOrbea Hydroformed triple butted Aluminums. Patenteret 4x4 evo konstruktion med intern kabelføring for nemmere rengøring. Tapered Headtube(tilspidset) som giver mere styrke og stabilitet.
ForgaffelFox 32 Float Performance 100 FIT4 3-Position 9QR
KranksætShimano M627 22x36t(2 Klinger)
StyrOrbea OC-II Flat 720mm
SkiftereShimano SLX M670 I-Spec
PedalerKøbes Separat
BremserShimano M506 Hydraulic Disc
GeargruppeShimano Deore M618 31,8mm Forskifter, Shimano XT M781 Shadow bagskifter, Shimano HG50 11-36t 10-Speed Kasette
KædeKMC X10
HjulMach1 Traxx 21c Tubeless Ready - med Maxxis Ikon 2.20" FB 60 TPI Dual
SadelpindOrbea OC-II 27.2x400mm
SadelSelle Royal Seta S1
Til pengene
9/10
ALU
Race Beast
Shimano SLX/XT/DEORE
10-Speed (20 Gear)