Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER
Lånlet - Finansiering af cykel
Ansøg om 10 mdr. Rente- og Gebyrfrit Lån - Klik Her!
Ansøg om 23 mdr. Rentefrit Lån - Klik Her!
Lånlet 10 måneders rente- og gebyrfri, gælder ikke tilbudsvarer - her gælder kun 23 mdr. Rentefrit!!!

Mountain Bike MTB - Orbea Alma H30 - UDSOLGT

Kort Beskrivelse(Se udførlig beskrivelse længere nede)

Alma H30 den mellemste "bukkebruse" i Alma Aluminiums Serien. Den store forskel ifht. H50 er Fox 32 Float Performance forgaflen, Top performance forgaffel til de store drenge!

Tilgængelighed: Ikke på lager
Leveringstid: op til 14-dage
*
*
DKK 12.399,00

Mountain Bike MTB - Orbea Alma H30 - UDSOLGT

UDSOLGT - Se de nyeste modeller - KLIK HER

Orbea Alma Video

Orbea har her lavet en ekstrem lækker mountain bike ramme og har påklædt den med lækkert udstyr. Den store forskel fra Alma H50 er den ekstreme forgaffel, Fox 32 Float Performance 100 FIT4 3-Position 9, det er en forgaffel i spitzenklasse! Deudover så er gearserien lidt anderledes og der er opgraderet til en Shimano M627 Krank 22x36t. Rammens features er bl.a. Direkte kabel føring som reducerer friktion og forlænger levetiden på kablerne og beskytter dem. Den hydrauliske bremsekaliber er direkte monteret på stellet. Den er udstyret med tapered headtube som øger stivheden og gør kronrøret stærkere. Kronrøret er det sted der bliver udsat for mest påvirkning(det er her forgaflen er monteret) og derfor bliver det udsat for ekstreme kræfter, når der køres i hårdt terræn.

Alma H30 er den mellemste bukkebruse i Alma aluminiums serien, måske en tand for meget for motionisten der træner 1-5 gange om måneden på grusvej, mark eller forholdsvist plant skovterræn. Denne cykel, med den ekstreme forgaffel, er bygget til dem der tør og mestrer lidt mere...eller som har planer om at mestre lidt mere.

Cyklen er delvist samlet når du modtager den, dog skal sadel og styr monteres - kræver kun umbraco nøgler - der er en video på vej, hvor vi viser dig hvordan du samler cyklen. Det er ekstremt simpelt... og har du spørgsmål så kontakt os!

 

Specifikationer:

Ramme Orbea Hydroformed triple butted Aluminums. Patenteret 4x4 evo konstruktion med intern kabelføring for nemmere rengøring. Tapered Headtube(tilspidset) som giver mere styrke og stabilitet.
Forgaffel Fox 32 Float Performance 100 FIT4 3-Position 9QR
Kranksæt Shimano M627 22x36t(2 Klinger)
Styr Orbea OC-II Flat 720mm
Skiftere Shimano SLX M670 I-Spec
Pedaler Købes Separat
Bremser Shimano M506 Hydraulic Disc
Geargruppe Shimano Deore M618 31,8mm Forskifter, Shimano XT M781 Shadow bagskifter, Shimano HG50 11-36t 10-Speed Kasette
Kæde KMC X10
Hjul Mach1 Traxx 21c Tubeless Ready - med Maxxis Ikon 2.20" FB 60 TPI Dual
Sadelpind Orbea OC-II 27.2x400mm
Sadel Selle Royal Seta S1
Til pengene
9/10
ALU
Race Beast
Shimano SLX/XT/DEORE
10-Speed (20 Gear)