Om 12Tri.dk ApS

Ja hvem er så 12Tri.dk ApS tænker du :)

Vi er et lille familieforetagende bestående af mand og kone(Helle og Martin) der handler med Cykler, hovedsagligt via vores webshop 12Tri.dk, men man er også meget velkommen til at besøge os efter aftale her ved Kalundborg. Vi har været her siden start 2015 hvor vi startede som en triatlon webshop, men med tiden fik vi også cykler og de sidste par år har det hovedsagligt været cykler der er røger over disken og her i 2021 handler vi udelukkende med cykler.

Vi har ydet super kundepleje og sørget for fuld tilfredshed hos vores kunder siden vi startede, og det er et af vores hovedområder, hos os er du ikke bare en "kunde i rækken" og du forsvinder ikke bare i vores systemer og bliver behandlet som et nummer - og du kommer ikke til at stå med evt. problemer med din cykel selv, uanset om du bor i Jylland, på Fyn, Sjælland eller på Bornholm, du får alt den hjælp og service du har brug for uanset hvor i landet du bor :)

Vi kører det hele hjemme fra privaten, og vi har arbejde ved siden af webshoppen, det gør at vi ikke altid er ved telefonen(50 57 61 51), men vi skal nok ringe tilbage hvis du har ringet. Vi er altid at finde på mailen(info@12Tri.dk) og du kan spørge om alt, så skal vi nok svare indenfor kort tid.

Når du køber en cykel hos os, så er den samlet og justeret når du henter den, eller når du modtager den(også fuldt samlet og justeret - sendt med fragtmand) - den vil være samlet og justeret af Martin - så alle cyklerne er gennemgået og checket, så vi ved du får et perfekt produkt. Der er ikke 20 folk ved et samlebånd, hos os peger pilen på Martin hvis det ikke er iorden, så han gør sig umage hver gang.... ;)

Her er forretnings infoen:

12Tri.dk ApS
Bækketoften 3, Svallerup
4400 Kalundborg
Tlf: 50 57 61 51
E-Mail: info@12tri.dk

CVR: 36700661
Ejere: Helle og Martin Lihme
Opstart: April 2015