Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Avant H50 Alu med Carbon forgaffel og Shimano Sora - UDSOLGT - Er Udsolgt!

Orbea Avant H50 - En god cykel til motionisten i Alu med Carbon forgaffel, Shimano Sora gearserie og masser af Orbeas egne komponenter, som hjul, styr, sadelpind, bremser o.a. - god kvalitet til pengene.

Orbea Avant H50 Alu med Carbon forgaffel og Shimano Sora - UDSOLGT er udsolgt!

 

Orbeas Avant H50 er en cykel bygget til motionisten der vil ha' et super lækkert letvægts alu stel med en geometri der gør at man kan sidde komfortabelt i lang tid, en rigtigt endurance cykel. Avant H50 har super styreegenskaber og fornuftige komponenter, det er en cykel til motionisten, der vil ha' en cykel med stor holdbarhed og pålidelighed.

Orbea er Spaniens største cykelproducent og har leveret cykler til alle de store spanske hold igennem tiderne, lige nu er det Cofidis der kører Orbea. På dansk grund kører bl.a. Team Novo Nordisk Orbea og har gjort i flere år nu. Orbea er et Top Pro-Tour mærke, hvor du får utroligt meget for pengene - og kvalitet som lever op til Pro-Tour Standard.

Cyklen er delvist samlet når du modtager den, dog skal sadel, styr  og forhjul monteres - kræver kun umbraco nøgler - der er en video på vej, hvor vi viser dig hvordan du samler cyklen. Det er ekstremt simpelt... og har du spørgsmål så kontakt os!

 

Specifikationer:

RammeOrbea Avant Hydro, hydroformed triple butted aluminum, headset 1-1/8", BB 68mm - BSC English , internal cable routing, 130 OLD, 27,2mm seat tube.
ForgaffelAvant carbon fork, aluminum steerer, 1-1/8" head tube.
KranksætShimano Sora 3550 34x50t(2 klinger)
StyrOrbea OC-II
SkiftereShimano Sora
PedalerKøbes Separat!
BremserOrbea OC-II
GeargruppeShimano Sora Forskifiter, Shimano Sora Bagskifter, ShimanoSora HG-50 12-27t 9-Speed Kassette
KædeShimano HG53
HjulOrbea R1800, med Kenda Kriterium 700x25 60TPI Dæk
SadelpindOrbea OC-I 27.2x350mm
SadelPrologo K3 STN size 141 mm