Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Avant M30Team-D Racercykel med Skivebremser - SOLGT - Er Udsolgt!

Orbea Avant M30Team-D er en helt ny carbon racercykel med skivebremser, nyudviklet fra bunden, og parat til brosten, skovstier, de hårde underlag, bjerge, nedkørsler og almindelig landevej. Det er en all-round endurance racer der kan klare alt og med en geometri der er fokuseret på at du kan holde ud at sidde i sadlen i timevis.

Orbea Avant M30Team-D Racercykel med Skivebremser - SOLGT er udsolgt!

Orbea Avant M30Team-D er din indgang til en top professionel racercykel med skivebremser. Rammen på Orbea Avant er helstøbt carbon med den nyudviklede carbonforgaffel der er udviklet specielt til at mindske vindmodstanden og så er den lavet til gennemgående aksler.

Orbea Avant M30Team-D er udstyret med Shimano 105 for- og bagskifter, Shimano RS505 skiftegreb og Shimano RS505 skivebremser. Hjulsættet er Mavics gennemprøvede Aksium hjulsæt til skivebremser, og de ruller fortræffeligt. Der er indvendig kabelføring, FSA Gossamer Pro kranksæt, FSA frempind og FSA Compact styr, SL-K Di2 Kompatibel sadelpind og Prologo Evo sadel.

Alt i alt kvalitet i alle dele af cyklen, og mere end rigeligt for de fleste. Der er flere anmeldere der har rost  den nye Orbea Avant til skyerne for dens manøvredygtighed, stabilitet og stivhed, og anbefaler at folk prøver den hvis de vil ha' en kvalitets racer med skivebremser.

Orbea Avant M30Team-D fås i 3 forskellige farver og i flere forskellige størrelser - se geometri længere nede på siden.

Aldrig hørt om Orbea?

Så prøv at se Tour De France og hold øje med Cofidis, de kører på Orbea også Team Novo Nordisk kører Orbea og flere Xterra deltagere kører på Orbeas MTB'ere, tidligere kørte Euskatel også Orbea. Orbea har designet og produceret cykler siden 1930'erne og har i mange år leveret cykler til storhold, heriblandt Euskatel. Orbea er et Spansk firma med en stolt tradition for at være med til at sponsorere de store Spanske hold. Du går ikke galt i byen når du køber en Orbea. 

Se Orbea Avant in Action nedenfor:

Orbea Avant M30Team-D tager alle udfordringer op!

Specifikationer:

RammeOrbea Avant carbon OMP disc. monocoque construction.tapered 1-1/8" - 1.5". BB 386mm. powermeter compatible. Thru Axle 12mm x 142mm rear. internal cable routing. EC/DC compatible. 27.2mm seat tube.
ForgaffelAvant OMP carbon disc fork. full carbon steerer. tapered 1-1/8" - 1.5". carbon dropouts Thru axle 12mm x 100m.
KranksætFSA Gossamer Pro 34x50t
StyrFSA Gossamer Compact
SkiftereShimano RS505
Bremser Shimano RS505 Hydraulic Disc
GeargruppeShimano 105 5800 11-28t 11-Speed
KædeShimano HG601-11
HjulMavic Aksium Disc Clincher m. Vittoria Rubino Foldable 700x25 60TPI G+ Dæk
SadelpindFSA SL-K Di2 SB20 27.2x350mm
SadelPrologo Kappa Evo STN size 134 mm