Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea M1 MTB/Endurance Cykelhjelm

Orbea Endurance M1 har nogle element der gør den perkeft til de lange ture på din Trail eller Enduro MTB. Den er udviklet med Orbeas 2-lags TC Teknologi som betyder at skallen er lavet i 2 lag: Almindelig EPS Skum grundform sammenstøbt med polycarbonat - Dette mix gør hjelmen til en rigtig letvægter med meget stor styrke. Der er 23 "åndehuller" for at maximere Air flowet omkring dit hoved når det er varmt og de fire forreste har insektnet så en hveps eller bi ikke får forvildet sig ned i din hovedbund! Der er drejeknaps justering i nakken for den perfekte pasform og installeret Orbea coolmax puder indvendigt for optimal comform for hovedbunden.
Leveringstid: 1-3 dage
*
KUN 41 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 695,00
DKK 173,75

Orbea M1 MTB/Endurance Cykelhjelm

Orbea Endurance M1 har nogle element der gør den perkeft til de lange ture på din Trail eller Enduro MTB.

Den er udviklet med Orbeas 2-lags TC Teknologi som betyder at skallen er lavet i 2 lag: Almindelig EPS Skum grundform sammenstøbt med polycarbonat - Dette mix gør hjelmen til en rigtig letvægter med meget stor styrke.

Der er 23 "åndehuller" for at maximere Air flowet omkring dit hoved når det er varmt og de fire forreste har insektnet så en hveps eller bi ikke får forvildet sig ned i din hovedbund!

Der er drejeknaps justering i nakken for den perfekte pasform og installeret Orbea coolmax puder indvendigt for optimal comform for hovedbunden.

Kunder der har købt denne vare købte også