Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea Occam 2019 - Trail Fully

Orbea Occam 2019 - Trail Fully

- Orbeas Trail flagskib, en af de mest perfekte Full suspension MTB'er til den seriøse Trail rytter.

 

Se hvad Orbea selv siger om deres Trail Flagskib Orbea Occam

Dæmper vandring på 120MM og 130mm på gaflen - Perfekt til Trail

Orbea Occam TR 120mm Vandring

Orbea Occam har 120mm vandring på bagdæmpere og kan virkelig flexe og gi' dig maximalt grip og jordkontankt under alle terræn forhold. Occam er perfekt til Trail både pga. den lange vandring, samt geometri og akselafstand.

Boost - Hvad betyder det?

Boost giver en 148mm bred bagaksel og denne bredere aksel gør at hjulet bliver meget mere stabilt end normalt, samt det giver mulighed for f.eks. 1x12 kassette bagpå og der kommer ekstra plads. På grund af Boost kan har det været muligt for Orbea at lave chainstay kun 435mm lang der giver endnu mere stabilitet og kontrol og samtidig rykkes kæden længere ud for et mere lige træk på kransen. Der er mange fordele ved boost.

Skal det være 29" eller 27" PLUS - Du vælger selv.

Du har mulighed for at køre både 29" og 27" plus, noge modeller som M20-Plus og H20-Plus kommer med 27" hjul med ekstra brede dæk - men du kan uden videre skifte dem ud med et sæt 29" hjul med alm. dækstørrelse, dvs. du kan skifte som du har lyst der er plads til begge dele - PLUS er med de ekstra brede dæk der er super til sand, grus, mudder, fedtet føre og giver ekstra grip - du behøves ikke smide plus size dæk på, du kan jo nøjes med et normalt og så kører 29". Occam klarer begge dele og giver dig dermed ekstra meget for pengene!

Trail Geometri til perfektion

Orbea Occam TRs trail geometri er udviklet og tilpasset til perfektion over de sidste mange år og her i 2019 modellen er den ensrettet henover alle rammestørrelser, så vinkler og mål passer over hele rækken - 120mm vandring bag og 130mm foran, ultra kort chainstay på 435mm(kort for en trail MTB) der giver max manøvredygtighed og stabilitet! Lang akselafstand stabiliserer og gør dig mere sikker på meget stejle passager - Trail Full Suspension er hvad de fleste har brug for når de kører skov og single tracks med ujævnt terræn og specielt hvis der er stejle passager og hop.

UFO Teknologi - Ikke fra vores venner i det ydre rum, men fra Orbea

Orbea har ladet deres Occam TR adoptere UFO systemet fra deres world cup full suspension MTB OIZ - det er Orbeas unikke system hvor de har sparet de ekstra beslag og bøjelige punkter væk og i stedet koblet bagdæmperen nærmest direkte på baggaflen så der er sparet et hav af bevægelig dele og vægt væk, hvilket giver dig en helt unik bagdæmpning ifht. andre mærker. Orbea kalder den UFO og det er en genial løsning.

Så er det bare at vælge!

Nedenfor finder du alle de forskellige konfigurationer af Orbea Occam(H modeller = Alu, M modeller = Carbon), der er meget at vælge imellem og hver enkelt konfiguration kan ændres og konfigureres yderligere, klik dig lidt rundt og se om du ikke kan finde den konfiguration der passer dig bedst.

Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt os på telefon 50 57 61 51 eller info@12Tri.dk.

Mvh
12Tri.dk

Orbea Occam TR H50 2019 - Full Suspension Trail Alu med Shimano XT

Orbea Occam TR H50 er aluminiums udgaven af Orbeas ekstremt populære Trail MTB. Occam udmæ...
DKK 15.499,00

Orbea Occam TR H30 2019 - Full Suspension Trail Alu MTB med 1x12 SRAM Eagle NX

Orbea Occam TR H30 er bygget på Orbeas aluminiums udgave af Orbeas ekstremt populære Trail...
DKK 20.499,00

Orbea Occam TR H20-PLUS 2019 - Trail Fully med 1x12 SRAM Eagle og 27,5" Hjul og ekstra store dæk!

Orbea Occam TR H20-PLUS har som alle de andre Occam TR modeller 130mm vandring på forgafle...
DKK 21.999,00

Orbea Occam TR M20-PLUS 2019 - 1x12 SRAM Eagle X01

Her i TR M20-PLUS versionen af Orbea Occam, er den lækre Carbon full suspension trail ramm...
DKK 34.999,00

Orbea Occam TR M10 - Carbon Fully med Fox Kashima og 1x12 SRAM Eagle

Der er monteret Fox Float Factory Kashima dæmpere både for og bag på Orbea Occam TR M10, d...
DKK 38.999,00