Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea Occam Fully Trail MTB

Orbea Occam Fully Trail MTB

Orbea Occam er en trail endurance full suspension MTB, skabt til at køre i alle slags landskaber, med en geometri der gør at du kan holde ud at køre i timevis. Occam findes i to forskellige version, en TR version der fokuserer på komfort og hastighed med 29" hjul og kortere vandring på dæmperne(se alle data på hver enkelt cykel), og en AM version der er skabt til hop og ekstremt terræn med 27,5" hjul og lang vandring på dæmperne. Vi mener at TR egner sig bedst til de danske spor, så med mindre man kører de vildeste spor  vil vi klart anbefale en TR version.

Orbea Occam findes i både Aluminium og Carbon H=Aluminium og M=Carbon, så Occam TR H50 er Alu, og Occam TR M30 er Carbon. H og M er gennemgående for Orbeas forskellige cykler, så du kan altid regne med at H er en Alu-model og M er en Carbon-model.

Som med alle andre Orbea cykler, så er der livstids garanti på stellet, bare du går ind på Orbeas hjemmeside og registrerer din cykel senest 1 måned efter du har fået din cykel.

Er du på noget tidspunkt i tvivl om noget, eller har spørgsmål angående Orbea Occam, så kontakt os, en via telefon, eller email, vi svarer rigtigt gerne på spørgsmål - også omkring finansiering.

 

 

 

 

Orbea OCCAM TR H20 2017 - Full Suspension Trail MTB m. Shimano XT

Orbeas super lækre Orbea Occam Trail MTB her med Shimano XT, samt Fox forgaffel og dæmper....
DKK 23.499,00

Orbea OCCAM TR M30 2017 - Full Suspension Carbon Trail MTB

Orbea OCCAM TR er en fænomenal TRAIL/XC MTB, med dens simple stive opbygning og sine store...
DKK 28.999,00