Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea OCCAM TR M30 2017 - Full Suspension Carbon Trail MTB - Er Udsolgt!

Orbea OCCAM TR er en fænomenal TRAIL/XC MTB, med dens simple stive opbygning og sine store hjul og sindsygt flotte former er den af flere online magasiner rost til skyerne. Orbea OCCAM TR kan du ta' i både Trail og XC retning, med opgraderinger, eller køre den som den er. Du får fart og manøvredygtighed uanset hvad du gør ved den, det kan du ikke ændre på - Men det er der jo heldigvis heller ingen grund til.

Orbea OCCAM TR M30 2017 - Full Suspension Carbon Trail MTB er udsolgt!

Orbea Occam M30 vejer i alt ca. 12,5 kg, og er udstyret med 1x11 Shimano XT, den har en lang forende der virkelig giver mod til at køre ned af de stejleste bakker og bjerge, den står virkeligt stabilt. Fox Bagdæmperen er placeret perfekt under overrøret og er med til at gøre den stivere når den er låst og ellers mere stabil og det holder vægten nede at den går direkte på baggaflen. Bagenden er ustyrligt stiv, du vil ikke opleve noget flex her, og det er ydermere en boost gaffel der giver ekstra stor stivhed i rammen.

Orbea OCCAM M30 kan fås i to forskellige farver, en opsigtsvækkende hidsig orange, der er virkelig flot og en knapt så iøjnefaldende Sort/Turkis, det er smag og behag hvad man er til - men begge er flotte på hver deres måde.

Orbea OCCAM M30 er en lækker carbonramme hvor Orbea endnu engang har bevist at de laver nogle af de bedste MTB rammer på markedet, OCCAM lever fuldt ud op til OIZ, Alma og Rallon rammerne, men er fokuseret på Trail/XC.

Der er livstids garanti på Occam stellet, bare du registrerer din cykel på Orbea Hjemmeside senest en måned efter du har modtaget den. Orbea er ved at blive mere kendte herhjemme, men derfor vil vi godt lige ha' lov at fortælle lidt om Orbea. Orbea har en lang historie bag sig, de har leveret racercykler til flere tour de france hold, de seneste år har det været Cofidis, der kører Orbea Orca, og Orbea Avant. På MTB siden har de vundet mange world cup sejre med Team Luna, der kører Orbea OIZ og Orbea Alma. Orbeas cykler bliver samlet på deres fabrik i Spanien, eller Portugal, afhængig af modellen og der er ingen som Baskerne der sætter en ære i at levere et sublimt produkt gang på gang, og derfor får Orbea flere og flere fans ude i verdenen, og derfor anbefaler vi altid at folk mindst en gang i deres liv prøver at køre på en Orbea!

Standard specifikationer for Orbea Occam TR M30:

Ramme:Orbea Monocoque Race Carbon. Advanced Dynamics 120mm suspension with UFO technology. 29" wheels. Boost 12x148 rear axle. Trail III geometry. Internal cable routing. PF92 Press fit
Dæmper:
Fox Float DPS Performance 3-Position custom tune 184x44mm
Forgaffel:
Fox 32 Float Performace 120 3-Position QR15x110
Kranksæt:Shimano SLX M7000-B2 26x36t
Frempind:Race Face Aeffect 35mm interface
Styr:Race Face Aeffect 35mm Flat 740mm
Skiftere:Shimano SLX M7000 I-Spec (B-type)
Bremser:Shimano M506 Hydraulic Disc
Bagskifter:Shimano XT M8000 GS Shadow Plus Direct Mount
Forskifter:Shimano SLX M7020 Direct mount
Kæde:Shimano HG601-11
Kasette:Shimano SLX M7000 11-42t 11-Speed
Hjul:DT Spline X-1900 TLR
Dæk:Maxxis Ardent 2.4" TLR Exo Dual
Pedaler:KØBES SEPARAT!
Sadelpind:Race Face Ride 31.6x375mm
Sadel:Fizik Gobi M7

 

Geometriske Data for Orbea OCCAM TR:Geometriske mål for Orbea OCCAM TR Rammen