Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea OIZ Full Suspension MTB 2017 Model

Orbea OIZ Full Suspension MTB 2017 Model

Se promo-videoen for Orbea OIZ 2017 Modellen

Orbea OIZ er, som mange allerede har fundet ud af, den ultimative full suspension fartmaskine, den har vundet flere afdelinger af world cup'en hos både mænd og kvinder og sammen med Orbea Alma er det den mountain bike man skal vælge hvis man er seriøs omkring sin sport og virkelig vil ha' noget der spiller!

Der er rig mulighed for at kombinere sig frem til et personligt setup, hvor der kan ændres stort set alt fra dæmpere, hjul, sadel, sadelpind, klinger, og gearserie. Det er fra 2017 top rammen muligt at montere den helt nye 12Speed SRAM XX EAGLE BOOST, det vil sige der er gjort ekstra plads til SRAM XX EAGLE, så du nu får 1x12 og ikke bare 1x11 bagpå - Ikke en nødvendighed for de alm. dødelige, men for de seriøse er det virkelig et kæmpe plus at få den ekstra gearing.

Udover muligheden for SRAM XX EAGEL, er der også mulighed for den super smarte race face turbine sadelpind med remote, så du kan ændre sadelpindshøjden on the fly!

Uanset hvilken model af OIZ'en du vælger får du en super fed full suspension MTB og til en pris hvor du får ekstremt meget mere for dine penge end de gængse "top" mærker. ALLE OIZ'er er fabrikeret og samlet på Orbeas fabrik i Spanien - af dedikerede specialister.

Se nedenstående promo video af Orbea OIZ 2017 Modellen:

 

Orbea har lavet cykler siden begyndelsen af 1920'erne. I 90'erne og 00'erne kørte Euskatel til flere sejre på deres Orbea Orca'er og nu er det Cofidis der har æren af at køre på Orbeas Orca'er. På MTB scenen er det hovedsagligt det kvindelige Team Nova, der konstant kører deres OIZ eller Alma til sejr.

Orbea er noget af det ypperste indenfor cykelsporten, men til en pris der er de andre "top" mærkers overlegen!

Hvis du vil være en tilfreds Orbea ejer, så er det eneste du behøver at gøre at købe en!

Orbea OIZ M10 - Den Fuldendte Full Suspension MTB Ramme - 2017

Med Orbea OIZ M10 er du oppe i top ligaen af full suspension MTB'er, dette er OIZ OMR(R fo...
DKK 38.999,00