Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea OIZ M-LTD 2021 - SRAM AXS Elektroniske Gear - SIDSTE - Str. Medium

Skal du ha' en OIZ M-LTD i 2021, så er de 3 din sidste mulighed - Der kommer ikke flere 2021 modeller! Top udstyret - Super Let - Ultra Hurtig......Det ypperste du kan få indenfor XC Full Suspension er ankommet. Orbea har endnu engang overgået sig selv. Den helt nye 2021 OIZ OMX ramme er den letteste i verden, og top udstyret med SRAM Eagle XX1 AXS elektronisk geargruppe, SRAM Ultimate Carbon bremser, DT-Swiss Carbon hjulsæt og top dæmperen Fox 32 SC Factory og Fox Kashima Dropperpost - prisen for en top udstyret World Cup XC Fully, der tilmed kørte et Dansk, Fransk og Hollandsk mesterskab i hus, er uhørt lav - Glem alt om Specialized, og køb en Orbea OIZ - det bliver bare ikke bedre!
Leveringstid: JUNI 2021
*
KUN 3261 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 67.498,00

Orbea OIZ M-LTD 2021 - SRAM AXS Elektroniske Gear - SIDSTE - Str. Medium

Det her er sidste chance for at få fingrene i en OIZ M-LTD 2021 model - vi får ikke flere hjem...så bestil din nu! Kontakt os hvis du har spørgsmål!

Top udstyret - Super Let - Ultra Hurtig......

Skal du ha' en OIZ M-LTD i 2021, så er de 3 din sidste mulighed - De sidste i 2021
Bestil nu og betal når cyklen kommer hjem....kontakt os hvis du har spørgsmål på 50 57 61 51

Det ypperste du kan få indenfor XC Full Suspension er ankommet. Orbea har endnu engang overgået sig selv. Den helt nye 2021 OIZ OMX ramme er den letteste i verden, og top udstyret med SRAM Eagle XX1 AXS elektronisk geargruppe, SRAM Ultimate Carbon bremser, DT-Swiss Carbon hjulsæt og top dæmperen Fox 32 SC Factory og Fox Kashima Dropperpost - prisen for en top udstyret World Cup XC Fully, der tilmed kørte et Dansk, Fransk og Hollandsk mesterskab i hus, er uhørt lav - Glem alt om Specialized, og køb en Orbea OIZ - det bliver bare ikke bedre! 

Alt sammen til sammen gør bare OIZ M-LTD 2021 til et race monster af ren og skær ondskab - og du kan endda selv designe farverne på den uden mérpris! Du får det ikke bedre!

Malene Degn vandt DM på Hendes ORBEA OIZ

Malene Degn Danmarksmester på Orbea OIZ”Jeg kørte på min Orbea OIZ - det var det rette valg – jeg angreb med 2 ½ omgang tilbage og jeg holdte forspringet hele vejen til mål. Jeg er vildt stolt over at ha’ vundet det danske mesterskab, jeg kan ikke vente med at komme ud og vise trøjen frem i world cup’en.”

Et stort tillykke til Malene med mesterskabet og de danske farver, fedt at Orbea OIZ var værktøjet der blev brugt – hvilket jo giver massere af fokus på Orbea OIZ’en og Orbea Alma – i sidste ende er det benene der tæller, så et kæmpe stort tillykke til Malene Degn fra Os hos Orbeacykler.dk


Udover Malene Degn, så fik 3 andre Orbea OIZ kørere fingrene i deres nationale mesterskab: Victor Koretzky(Frankrig), Annie Last(England), Milan Vader(Holland)

 

Specifikationer for Orbea OIZ M-LTD 2021 med SRAM AXS Trådløse Gear

Ramme: Orbea Oiz Carbon OMX, Fiberlink, Boost, PF BB, UFO2, I-line shock
Dæmper: Fox i-line DPS Factory 100mm Remote Push-Unlock Evol Kashima custom tune190x40mm
Forgaffel: Fox 32 Float SC Factory 100 FIT4 Remote-Adj Push-Unlock QR15x110 Kashima
Kranksæt: SRAM XX1 Eagle Dub Grey Boost 34t
Frempind: OC3 31.8mm interface -8º
Styr: OC3 Carbon Flat 31.8mm 760mm
Skiftere: SRAM XX1 Eagle AXS
Bremser: SRAM Ultimate Carbon Stealth-a-majig Black Hydraulic Disc
Bagskifter: SRAM XX1 Eagle AXS
Kæde: SRAM XX1 Eagle 12-Speed rainbow
Kasette: SRAM XX1 Eagle 12-Speed rainbow
Hjul: DT Swiss XRC-1200 Spline 30c TLR 15/110mm CL
Dæk: Maxxis Rekon Race 2.35" 120 TPI Exo TLR
Sadelpind: Fox Transfer Factory Kashima Dropper 31.6x407/125mm (Internal routing)
Sadel: Selle Italia SLR Boost Fill Carbon Keramic Rail Ø7 x 9 mm
Aksel Fox Kabolt Boost
Remote Lock-out OC Squidlock 3-Position

 

Geometriske Data for Orbea OIZ M-LTD med SRAM AXS Elektroniske Trådløse Gear:OIZ OMX 2021 Geometri