Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea OIZ M30 2019 - SRAM Eagle X01/GX 1x12 - Er Udsolgt!

Udsolgt - Den bedst udstyrede OMP OIZ ramme er udstyret med SRAM Eagle X01 Gold bagskifter, SRAM Eagle GX Skiftere og Shimano XT M8000 bremser samt Mavics Crossmax tubeless ready hjulsæt monteret med Maxxis Ikon 2.20 120 TPI TLR dæk. Ekstremt meget kvalitet for pengene og den fås i klassisk mat sort med orange staferinger og så en super fed skrig rød farve. Flere af delene kan opgraderes, men vær opmærksom på at det så skal hjem fra Orbea fabrikken og vil øge leveringstiden med 1-4 uger.

Orbea OIZ M30 2019 - SRAM Eagle X01/GX 1x12 er udsolgt!

Den bedst udstyrede OMP OIZ ramme er udstyret med SRAM Eagle X01 Gold bagskifter, SRAM Eagle GX Skiftere og Shimano XT M8000 bremser samt Mavics Crossmax tubeless ready hjulsæt monteret med Maxxis Ikon 2.20 120 TPI TLR dæk. Ekstremt meget kvalitet for pengene og den fås i klassisk mat sort med orange staferinger og så en super fed skrig rød farve. Flere af delene kan opgraderes, men vær opmærksom på at det så skal hjem fra Orbea fabrikken og vil øge leveringstiden med 1-4 uger.

Alt Orbeas erfaring fra World Cup deltagelse er gået ind i OIZ'en, det er en gennemarbejdet full suspension fart djævel, med tryk på fart, den er lyn hurtig og ekstremt manøvrerbar og det er derfor den er blevet så ekstremt populær - det og så det at du får så meget mere for dine penge end hos de andre gængse mærker.

Du skal være opmærksom på at Orbea OIZ bliver brugt af de professionelle, det er en super konkurrencedygtig MTB og du får ufatteligt meget for pengene - så derfor anbefaler vi altid Orbea OIZ, her kan os normale dødelige få lov at mærke hvad de professionelle kører på til rimelige penge.

Som Orbea selv siger - OIZ'en er den fødte vinder!

 

Specifikationer for Orbea OIZ M30

Geometriske mål for Orbea OIZ OMP Rammen