Orbea OIZ M30-Eagle Full Suspension MTB m. 1x12 SRAM Eagle 2018

Så kan du få 1x12 SRAM Eagle GX på din Orbea OIZ, M30-Eagle er monteret med SRAM EAGLE GX, SRAM Kranksæt, Shimano XT Bremser, Mavic Crossmax hjulsæt, Fox Float Performance dæmpere med remote på begge dæmpere. Du kan opgradere flere af delene, hvis du ikke lige er tilfreds med det der er monteret som standard - se hvilke nedenfor.
Leveringstid: 2018 Model - Levering Oktober, November 2017
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KUN 1315 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 26.799,00

Orbea OIZ M30-Eagle Full Suspension MTB m. 1x12 SRAM Eagle 2018

Så kan du få 1x12 SRAM Eagle GX på din Orbea OIZ, M30-Eagle er monteret med SRAM EAGLE GX, SRAM Kranksæt, Shimano XT Bremser, Mavic Crossmax hjulsæt, Fox Float Performance dæmpere med remote på begge dæmpere. Du kan opgradere flere af delene, hvis du ikke lige er tilfreds med det der er monteret som standard - se hvilke nedenfor.  OIZ vinder stadig World Cup løb og OIZ M30-EAGLE er en fantastisk Full Suspension MTB. ALLE der har købt OIZ hos os har været MEGA tilfredse med dem - det er en af de fedeste full suspension MTB'er du kan få!

Alt Orbeas erfaring fra World Cup deltagelse er gået ind i OIZ'en, det er en gennemarbejdet full suspension fart djævel, med tryk på fart, den er lyn hurtig og ekstremt manøvrerbar og det er derfor den er blevet så ekstremt populær - det og så det at du får så meget mere for dine penge end hos de andre gængse mærker.

Du skal være opmærksom på at Orbea OIZ bliver brugt af de professionelle, det er en super konkurrencedygtig MTB og du får ufatteligt meget for pengene - så derfor anbefaler vi altid Orbea OIZ, her kan os normale dødelige få lov at mærke hvad de professionelle kører på til rimelige penge.

Som Orbea selv siger - OIZ'en er den fødte vinder!

 

Specifikationer for Orbea OIZ M30-EAGLE

Geometriske mål for Orbea OIZ OMP Rammen