Orbea OIZ M30-XT Full Suspension MTB m. 1x11 Shimano XT 2018

OIZ M30-XT er som navnet nok afslører fuldt udstyret med Shimano XT, det gælder bremser, skiftere, bagskifter og evt, forskifter(hvis du vælger 2x11), samt kranksættet. Derudover er den fantastiske OIZ carbon ramme udstyret med Fox Flot Performance SC dæmper/gaffel og Mavic Crossmax hjulsæt. Der er mulighed for at opgradere dæmperne til Kashima og flere af de andre dele kan også opgraderes hvis det ønskes.
Leveringstid: 2018 Model - Levering Oktober, November 2017
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KUN 1315 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 26.799,00

Orbea OIZ M30-XT Full Suspension MTB m. 1x11 Shimano XT 2018

OIZ M30-XT er som navnet nok afslører fuldt udstyret med Shimano XT, det gælder bremser, skiftere, bagskifter og evt, forskifter(hvis du vælger 2x11), samt kranksættet.

Derudover er den fantastiske OIZ carbon ramme udstyret med Fox Flot Performance SC dæmper/gaffel og Mavic Crossmax hjulsæt. Der er mulighed for at opgradere dæmperne til Kashima og flere af de andre dele kan også opgraderes hvis det ønskes og til helt unikt favorable priser, da Orbea har nogle super aftaler med dem der leverer komponenterne.

OIZ vinder World Cup løb og OIZ M30-XT er en fantastisk Full Suspension MTB. ALLE der har købt OIZ hos os har været MEGA tilfredse med dem - det er en af de fedeste full suspension MTB'er du kan få!

Alt Orbeas erfaring fra World Cup deltagelse er gået ind i OIZ'en, det er en gennemarbejdet full suspension fart djævel, med tryk på fart, den er lyn hurtig og ekstremt manøvrerbar og det er derfor den er blevet så ekstremt populær - det og så det at du får så meget mere for dine penge end hos de andre gængse mærker.

Du skal være opmærksom på at Orbea OIZ bliver brugt af de professionelle, det er en super konkurrencedygtig MTB og du får ufatteligt meget for pengene - så derfor anbefaler vi altid Orbea OIZ, her kan os normale dødelige få lov at mærke hvad de professionelle kører på til rimelige penge.

Som Orbea selv siger - OIZ'en er den fødte vinder!

 

Specifikationer for Orbea OIZ M30-XT

Geometriske mål for Orbea OIZ OMP Rammen