Orbea OIZ M50 Full Suspension MTB m. Shimano XT 2018

OIZ M50 er i 2018 versionen opgraderet med som standard at ha' remote på både forgaffel og bagdæmper og stå på et lækkert sæt Mavic Crossmax TL hjulsæt. Den er mindst lige så hurtig som sidste sæson og Orbea OIZ er stadig klar til at køre fra alle kammersjukkerne/kammersjukinderne der kører på de mere gængse mærker. OIZ vinder stadig World Cup løb og OIZ M50 er en fantastisk Full Suspension MTB. ALLE der har købt OIZ hos os har været MEGA tilfredse med dem - det er en af de fedeste full suspension MTB'er du kan få!
Leveringstid: 2018 Model - Levering Oktober, November 2017
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KUN 1133 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 22.999,00

Orbea OIZ M50 Full Suspension MTB m. Shimano XT 2018

OIZ M50 er i 2018 versionen opgraderet med som standard at ha' remote på både forgaffel og bagdæmper og stå på et lækkert sæt Mavic Crossmax TL hjulsæt og både bremser og kranksæt er også opgraderet! Den er mindst lige så hurtig som sidste sæson og Orbea OIZ er stadig klar til at køre fra alle kammersjukkerne/kammersjukinderne der kører på de mere gængse mærker. OIZ vinder stadig World Cup løb og OIZ M50 er en fantastisk Full Suspension MTB. ALLE der har købt OIZ hos os har været MEGA tilfredse med dem - det er en af de fedeste full suspension MTB'er du kan få!

Orbea OIZ M50 fås med 1x11 XT gear med SLX Kranksæt og det er den version vi har dem i som standard, da det er den foretrukne version. OIZ M50 er også udstyret med dobbelt lock-out remote, så du låser både for- og bagdæmper samtidig. Når dæmperne er låst er OIZ M50 lige så stiv som en alm. racer, der er ikke noget Slack i dæmperne.

Alt Orbeas erfaring fra World Cup deltagelse er gået ind i OIZ'en, det er en gennemarbejdet full suspension fart djævel, med tryk på fart, den er lyn hurtig og ekstremt manøvrerbar og det er derfor den er blevet så ekstremt populær - det og så det at du får så meget mere for dine penge end hos de andre gængse mærker.

Du skal være opmærksom på at Orbea OIZ bliver brugt af de professionelle, det er en super konkurrencedygtig MTB og du får ufatteligt meget for pengene - så derfor anbefaler vi altid Orbea OIZ, her kan os normale dødelige få lov at mærke hvad de professionelle kører på til rimelige penge.

Som Orbea selv siger - OIZ'en er den fødte vinder!

 

Specifikationer for Orbea OIZ M50

Geometriske mål for Orbea OIZ OMP Rammen