Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea Orca Aero

Orbea Orca Aero

 - Verdens mest aerodynamiske UCI godkendte racer

 Her er et hurtigt overblik over nogle af de ting der kendetegner Orbea Orca Aero rammen, helt nede i bunden finder du de forskellige konfigurationer som du kan klikke dig ind på og få mere at vide om den enkelte konfiguration.

Aerodynamisk Forgaffel og front

Orbea Orca Aero

Der er lagt 100% vægt på at konstruere den mest aerodynamiske ramme nogensinde, det udnytter de nye lempelser for rørbredde i UCIs regler. Fronten er tydeligt ekstremt aerodynamisk og den nye Aero forgaffel er nyudviklet specielt til Orbea Orca Aero.

Stivhed og kraftoverførsel

Orbea Orca AeroOrbea Aero er udviklet med fokus på først og fremmest aerodynamik, men derefter er stivheden prioriteret - det nytter ikke at være aerodynamisk hvis man taber watt i kraftoverførslen. Aero rammen er meget stiv og giver dig masser af kraftoverførsel.

Flaskeholder montering

Orbea Orca Aero

Flere muligheder for montering af flaskeholderen, så du kan montere flaskeholderen mere aerodynamisk eller for bedste tyngdepunkt!

Aerodynamisk Sadelpind

Orbea Orca Aero

Bred tynd aerodynamisk sadelpind, der stadig opfanger vibrationer og med flere muligheder for justering af sadelpositionen.

Integreret styr

Orbea Orca Aero

Smart adapter gør at de specielle styr integreres perfekt med Orca Aero rammens design for maximal aerodynamik.

Nyt Indvendigt kabelføringssystem

Orbea Orca Aero

Om det er mekaniske gear, trådløst elektronisk gear eller Di2 gearing, så er der sørget for indvendig kabelføring med vægt på at det er nemt at skifte og kan installeres friktionsfrit.

27 Watt Sparet på rammen alene

Orbea Orca Aero

Den forbedrede forgaffel, bredere overrør og skrårør, samt smallere sadelrør giver dig hele 27 watt mere og gør dig hurtigere!

Se de forskellige konfigurationer nedenfor, der rig mulighed for at tilpasse de forskellige konfigurationer, klik ind på en af dem og se hvordag. Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt os på telefon 50 57 61 51 eller info@orbeacykler.dk

Mvh
Helle og Martin
Orbeacykler.dk

Orbea Orca Aero M20 TEAM 2021 - Med mekanisk Shimano Ultegra

Orca Aero er skabt til de hurtige og er en super hurtig stiv cykel der går helt til kanten...
DKK 26.995,00

Orbea Orca Aero M20i TEAM 2021 - Med Elektronisk Shimano Di2 Ultegra

Orca Aero er skabt til de hurtige og er en super hurtig stiv cykel der går helt til kanten...
DKK 35.995,00
Filtrer efter egenskaber
Elektroniske Gear
Disc Hjul