Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea Orca Aero M10i Team - Orca Aero med Elektronisk Dura Ace Gearserie

Den mest aerodynamiske uCI godkendte ramme kombineret med Shimanos bedste elektroniske gearserie Dura Ace 9150 Di2 og Fulcrums sindsygt lækre Fulcrum Racing Quattro Carbon hjulsæt samt FSA Metron 4D styr. Så bliver det ikke meget bedre - det er præcis denne konfiguration der køres med i pro-touren, og samme konfiguration flere Cofidis ryttere kørte med under Tour de France og Vueltaen! Det her er 100% Pro-Tour kvalitet til lavpris!
Leveringstid: 2018 Model - Levering Januar 2018
*
*
*
*
*
*
*
*
KUN 2778 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 57.399,00

Orbea Orca Aero M10i Team - Orca Aero med Elektronisk Dura Ace Gearserie

Den mest aerodynamiske uCI godkendte ramme kombineret med Shimanos bedste elektroniske gearserie Dura Ace 9150 Di2 og Fulcrums sindsygt lækre Fulcrum Racing Quattro Carbon hjulsæt samt FSA Metron 4D styr. Så bliver det ikke meget bedre - det er præcis denne konfiguration der køres med i pro-touren, og samme konfiguration flere Cofidis ryttere kørte med under Tour de France og Vueltaen! Det her er 100% Pro-Tour kvalitet til lavpris! Orbea Orca Aero M10i fås i to standardfarver og mulighed for at designe farven helt selv vha. Orbeas MyO Program - uden det koster en krone ekstra, du kan endda få indlakeret dit navn i den, du må dog påberegne 4-8 ugers leveringstid oveni den normale ventetid.

Orbea har med Orca Aero lavet den første racercykel der går lige til kanten af de nye UCI regler. Det er en helt ny ramme skabt til de flade etaper, og terræn, med 100% fokus på aerodynamik og giver dig en kæmpe fordel i det danske vind og vejr. Cyklen blev brugt 1. gang i Tour de france i år af Cofidis og har fået afsindigt meget ros for sit udseende og sin ekstreme Aero former.

Med Orbea Orca Aero M10i Team får du den indtil videre mest Aerodynamiske ICU godkendte cykelramme, i Orbeas super kvalitet. Orbea Orca Aero M10i Team er udført i det bedste kulfiber og fabrikeret med de absolut bedste metoder der findes. Du får livstids garanti på rammen, hvis du registrerer den på Orbeas hjemmeside.

Se her når GCN Network gennemgår Orca Aero(samme ramme som Orca Aero M10i Team)

Specifikationer for Orbea Orca Aero M10 Team

     Kan opgraderes
Ramme Orbea Aero carbon OMR  
Forgaffel Orbea Aero OMR  
Kranksæt Shimano Dura-Ace 9100 34x50t Ja
Styr FSA Metron 4D Compact Ja
Frempind Orbea OC-III  
Skiftegreb Shimano Dura-Ace 9150 Di2  
Bremser Shimano Dura-Ace R9110  
Bagbremse Shimano Dura-Ace R9110-RS  
Kassette Shimano Dura-Ace 9100 11-28t 11-Speed Ja
Bagskifter Shimano Dura-Ace 9150 Di2  
Forskifter Shimano Dura-Ace 9150 Di2  
Kæde Shimano HG901-11  
Hjulsæt FULCRUM Racing Quattro Carbon Ja
Dæk Vittoria Open Corsa Competition G+ 700x25c Ja
Sadelpind Orbea Aero OMR  
Sadel Hard Black Scratch-2 Tirox size 143 mm Ja