Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Orca Aero M20 Team - 100% Aero m. Shimano Ultegra 8000 - Er Udsolgt!

Orca Aero M20 Team er bygget på Orbeas nye Aero Pro-tour ramme, og i M20 modellen er den udstyret med den nye Shimano Ultegra 8000 gearserie og Vision Team 35 Clincher hjulsæt og FSA Trimax Compact styr - der er flere dele du kan opgradere til en super pris, da Orbea har special aftaler med Shimano, FSA, DT-Swiss, Vision, Fulcrum, Rotor og Mavic, så hvis du skal ha' opgraderet noget, så gør det nu, så får du det til meget favorable priser.

Orbea Orca Aero M20 Team - 100% Aero m. Shimano Ultegra 8000 er udsolgt!

Orca Aero M20 er bygget på Orbeas nye Aero Pro-tour ramme, og i M20 modellen er den udstyret med den nye Shimano Ultegra 8000 gearserie og Vision Team 35 Clincher hjulsæt og FSA Trimax Compact styr - der er flere dele du kan opgradere til en super pris, da Orbea har special aftaler med Shimano, FSA, DT-Swiss, Vision, Fulcrum, Rotor og Mavic, så hvis du skal ha' opgraderet noget, så gør det nu, så får du det til meget favorable priser. Orbea Orca Aero passer perfekt til det danske terræn og vejr, hvor Aerodynamik er nøglen til at køre hurtigt pga. det flade terræn og vindblæste land.

Orca Aero M20 kan også fuldstændig specialdesignes, i farver du vælger via deres MyO design værktøj, du kan også få indlakeret dit navn - alt sammen uden mérpris, men dog må du påberegne 4-8 uger oveni normal leveringstid. En MyO specialdesignet cykel kan ikke fortrydes, det er en specialvare som du skal betale 100% forud hvis du vælger at få indlakeret navn i den og 50% forud hvis det blot er farverne du har specialdesignet,

Orbea har med Orca Aero lavet den første racercykel der går lige til kanten af de nye UCI regler. Det er en helt ny ramme skabt til de flade etaper, og terræn, med 100% fokus på aerodynamik og giver dig en kæmpe fordel i det danske vind og vejr. Cyklen blev brugt 1. gang i Tour de france i år af Cofidis og har fået afsindigt meget ros for sit udseende og sin ekstreme Aero former.

Med Orbea Orca Aero M20 får du den indtil videre mest Aerodynamiske ICU godkendte cykelramme, i Orbeas super kvalitet. Orbea Orca Aero M20 er udført i det bedste kulfiber og fabrikeret med de absolut bedste metoder der findes. Du får livstids garanti på rammen, hvis du registrerer den på Orbeas hjemmeside.

Se her når GCN Network gennemgår Orca Aero(samme ramme som Orca Aero M20)

Specifikationer for Orbea Orca Aero M20

   Kan opgraderes
RammeOrbea Aero carbon OMR 
ForgaffelOrbea Aero OMR 
KranksætShimano Ultegra R8000 34x50tJa
StyrFSA Trimax CompactJa
FrempindOrbea OC-III 
SkiftegrebShimano Ultegra R8000 
BremserShimano Ultegra R8010 
BagbremseShimano Ultegra R8010-RS 
KassetteShimano Ultegra R8000 11-28t 11-SpeedJa
BagskifterShimano Ultegra R8000 SS 
ForskifterShimano Ultegra R8000 
KædeKMC X11-EL-1 
HjulsætVision Team 35 Comp ClincherJa
DækVittoria Rubino Foldable 700x25 60TPI G+Ja
SadelpindOrbea Aero OMR 
SadelPrologo Scratch RS STN size 143mm