Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Orca Aero M30 Team - Med Shimano 105 str. 53 Restsalg - SOLGT - Er Udsolgt!

Den nye super aerodynamiske carbon racer fra Orbea - vi taler her om den samme ramme som Cofidis kører på i pro-touren. Det er den første racer der udnytter de nye regler fra UCI, der nu giver mulighed for slankere bredere rør og forgafler. Orbea Aero er den mest aerodynamiske ramme lige nu og du sparer masser af watt. Det er ikke en bjergcykel, men en ramme der er som skabt til det danske vejr og landskab - fladt, kuperet og blæsende! Læs alt om Orca Aero M30 Team nedenfor!

Orbea Orca Aero M30 Team - Med Shimano 105 str. 53 Restsalg - SOLGT er udsolgt!

Orca Aero M30 Team er den første pro-tour ramme fra Orbea der fås med Shimano 105 gear gruppen og til så lav en pris - det her er samme ramme som Cofidis kører på i bl.a. Tour de france og de andre store løb. Den er udstyret med Vision Team 35 hjulsæt og Trimax styr. Det her er en unik mulighed for at få en Pro-Tour ramme til en ekstremt lav pris! Orca Aero er som skabt til det danske terræn, med sin unikke aerodynamik - det er ikke en bjergcykel og den bliver heller ikke brugt på bjergetaperne i f.eks. Tour De France, men på alle de fladere etaper er den at foretrække - så med mindre du skal ud og køre i alvorlige bjerge, så vil vi anbefale den nye Orca Aero.

Orca Aero M30 Team kan også specialdesignes i farver du vælger via deres MyO design værktøj, du kan også få indlakeret dit navn - alt sammen uden mérpris, men dog må du påberegne 4-8 uger oveni normal leveringstid.

Orbea har med Orca Aero lavet den første racercykel der går lige til kanten af de nye UCI regler. Det er en helt ny ramme skabt til de flade etaper, og terræn, med 100% fokus på aerodynamik og giver dig en kæmpe fordel i det danske vind og vejr. Cyklen blev brugt 1. gang i Tour de france i år af Cofidis og har fået afsindigt meget ros for sit udseende og sin ekstreme Aero former.

Med Orbea Orca Aero M30 Team får du den indtil videre mest Aerodynamiske ICU godkendte cykelramme, i Orbeas super kvalitet. Orbea Orca Aero M30 Team er udført i det bedste kulfiber og fabrikeret med de absolut bedste metoder der findes. Du får livstids garanti på rammen, hvis du registrerer den på Orbeas hjemmeside.

Se her når GCN Network gennemgår Orca Aero(samme ramme som Orca Aero M30 Team)

Specifikationer for Orbea Orca Aero M30 Team

  
RammeOrbea Aero carbon OMR
ForgaffelOrbea Aero OMR
KranksætShimano 105 5800 34x50t
StyrFSA Trimax Compact
FrempindOrbea OC-III
SkiftegrebShimano 105 5800
BremserShimano 105 R5810
BagbremseShimano 105 R5810-RS
KassetteShimano 105 5800 11-28t 11-Speed
BagskifterShimano 105 5800
ForskifterShimano 105 5801
KædeKMC X11-EL-1
HjulsætVision Team 35 Comp Clincher
DækVittoria Rubino Foldable 700x25 60TPI G+
SadelpindOrbea Aero OMR
SadelPrologo Scratch RS STN size 143mm