Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Orca M11iLtd - 2017 Model 7,1 Kg. Racercykel! - Er Udsolgt!

Orbea Orca M11iLTD er den vildeste og letteste af Orca OMR konfigurationerne, med SRAM Red Etap og Fulcrum Racing Quattro Carbon hjulsæt med en vægt på kun 7,1 Kg. Samme ramme som Cofidis kører på, det er en af de mest ultimative cykeloplevelser du kan få, en let, stiv og 100% fuldblods racer!

Orbea Orca M11iLtd - 2017 Model 7,1 Kg. Racercykel! er udsolgt!

Selvom prisen er så lav som den er, så kan du uden mérpris designe din egen farvesammensætning og få lakeret navn ind i din Orca M11iLTD, bare klik på linket nedenfor!

Klik på billedet for at åbne design værktøjet(nyt vindue)

Design din Orbea Orca M11iLTD her

 

Gem dit design og send det til os på info@12Tri.dk - du kan også finde os på Facebook og sende os en besked der: http://www.facebook.com/12Tri.dk

Orbea Orca M11iLTD er udstyret SRAMs super lækre Red Etap elektroniske gear, der er en kombination af letvægt, præcision og kvalitet, det er bare en drøm at køre med. Krank og Bremser er også SRAM Red og frempind og styr er FSAs bedste. Alt går simpelthen op i en højere enhed. Køre egenskaberne er helt i top, stivheden er ekstrem og når du rejser dig og træder så er der kontant afregning, den springer straks fremad. I bjergene er den sublim pga. dens vægt når det går opad og så dens stivhed og manøvredygtighed når det går ned igen, den er ekstrem stabil på nedkørsler. Den er udstyret med Orbeas "Free Flow" forgaffel, der er designet så der kommer mere luft mellem egerne  og forgaflen og mindsker vindmodstanden på egerne væsentligt.

Du får ikke en bedre cykel end Orca M11iLTD - det er den ultimative oplevelse - prisen for en Pro-Tour racer med det bedste udstyr kommer ingen af de andre mærker i nærheden af og du får den ikke billigere hos andre end 12Tri.dk!

Specifikationer for Orbea Orca M11iLTD 2017 Model:

RammeOrbea Orca carbon OMR. monocoque construction.tapered 1-1/8" - 1.5". BB 386mm. powermeter compatible. internal cable routing. EC/DC compatible. 27.2mm seat tube.
ForgaffelOrca OMR carbon fork. full carbon steerer. tapered 1-1/8" - 1.5". carbon dropouts.
KranksætSRAM Red 34X50t
StyrFSA Energy Compact
SkiftegrebSRAM Red eTAP
ForskifterSRAM Red eTAP
BagskifterSRAM Red eTAP
KasetteSRAM Red XG-1190 11-28t 11-Speed
BremserSRAM Red
KædeSRAM Red 22 11-Speed
HjulFULCRUM Racing Quattro Carbon
SadelpindFSA K-Force Light SB25 Di2 compatible 27.2x400mm 
SadelSelle Italia SLR Kit Carbonio
Vægtca. 7,1 Kg

 

GEOMETRI FOR ORBEA ORCA OMR RAMMEN - 2017 PRO-TOUR RAMMEN!