Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea Orca M11iLtd - 2017 Model 7,1 Kg. Racercykel!

Har du spørgsmål til cykel eller pris, så kontakt os på info@12Tri.dk
Kontakt os for et godt tilbud!
Orbea Orca M11iLTD er den vildeste og letteste af Orca OMR konfigurationerne, med SRAM Red Etap og Fulcrum Racing Quattro Carbon hjulsæt med en vægt på kun 7,1 Kg. Samme ramme som Cofidis kører på, det er en af de mest ultimative cykeloplevelser du kan få, en let, stiv og 100% fuldblods racer!
Leveringstid: Forudbestilling m- forudbetaling - Forventet Levering 1.-15. Marts
*
*
NYT! NYT! NYT! - 20 MDR. RENTE OG GEBYRFRIT LÅN
DU BETALER IKKE EN KRONE EKSTRA!
KUN 2974 KR. PR. MÅNED
GÆLDER KUN I EN BEGRÆNSET PERIODE!
ANSØG NU - KLIK HER
DKK 59.499,00

Orbea Orca M11iLtd - 2017 Model 7,1 Kg. Racercykel!

Selvom prisen er så lav som den er, så kan du uden mérpris designe din egen farvesammensætning og få lakeret navn ind i din Orca M11iLTD, bare klik på linket nedenfor!

Klik på billedet for at åbne design værktøjet(nyt vindue)

Design din Orbea Orca M11iLTD her

 

Gem dit design og send det til os på info@12Tri.dk - du kan også finde os på Facebook og sende os en besked der: http://www.facebook.com/12Tri.dk

Orbea Orca M11iLTD er udstyret SRAMs super lækre Red Etap elektroniske gear, der er en kombination af letvægt, præcision og kvalitet, det er bare en drøm at køre med. Krank og Bremser er også SRAM Red og frempind og styr er FSAs bedste. Alt går simpelthen op i en højere enhed. Køre egenskaberne er helt i top, stivheden er ekstrem og når du rejser dig og træder så er der kontant afregning, den springer straks fremad. I bjergene er den sublim pga. dens vægt når det går opad og så dens stivhed og manøvredygtighed når det går ned igen, den er ekstrem stabil på nedkørsler. Den er udstyret med Orbeas "Free Flow" forgaffel, der er designet så der kommer mere luft mellem egerne  og forgaflen og mindsker vindmodstanden på egerne væsentligt.

Du får ikke en bedre cykel end Orca M11iLTD - det er den ultimative oplevelse - prisen for en Pro-Tour racer med det bedste udstyr kommer ingen af de andre mærker i nærheden af og du får den ikke billigere hos andre end 12Tri.dk!

Specifikationer for Orbea Orca M11iLTD 2017 Model:

Ramme Orbea Orca carbon OMR. monocoque construction.tapered 1-1/8" - 1.5". BB 386mm. powermeter compatible. internal cable routing. EC/DC compatible. 27.2mm seat tube.
Forgaffel Orca OMR carbon fork. full carbon steerer. tapered 1-1/8" - 1.5". carbon dropouts.
Kranksæt SRAM Red 34X50t
Styr FSA Energy Compact
Skiftegreb SRAM Red eTAP
Forskifter SRAM Red eTAP
Bagskifter SRAM Red eTAP
Kasette SRAM Red XG-1190 11-28t 11-Speed
Bremser SRAM Red
Kæde SRAM Red 22 11-Speed
Hjul FULCRUM Racing Quattro Carbon
Sadelpind FSA K-Force Light SB25 Di2 compatible 27.2x400mm 
Sadel Selle Italia SLR Kit Carbonio
Vægt ca. 7,1 Kg

 

GEOMETRI FOR ORBEA ORCA OMR RAMMEN - 2017 PRO-TOUR RAMMEN!