Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Orca M20-Pro 2018 - 7,5 Kg Carbon Racer - Er Udsolgt!

Her får du den samme ramme som Cofidis kørte på i 2016 sæsonen, der er fokuseret 100% på Vægt-Stivhed i rammen for at dig den optimale kraftoverførsel og Fart og rammen er bygget op i den bedste kulfiber. Det har gjort Orbeas Orca Pro(OMP)ramme til en fantastisk pro-tour ramme, der har kørt bjergene og landevejene tynde i Tour De France, Giro d'Italia samt Vuelta á Espana, og mange andre store løb. Orca M20 er udstyret med Shimano Ultegra hele vejen igennem, og med FSA Energy styr, frempind og FSA SL-K sadelpind og så er der sat et sæt Mavic Aksium Hjulsæt på. Totalvægt ca. 7,5 Kg!!!

Orbea Orca M20-Pro 2018 - 7,5 Kg Carbon Racer er udsolgt!

Orbea Orca M20 Pro

Her får du den samme ramme som Cofidis kørte på i 2016 sæsonen, der er fokuseret 100% på Vægt-Stivhed i rammen for at dig den optimale kraftoverførsel og Fart og rammen er bygget op i den bedste kulfiber. Det har gjort Orbeas Orca Pro(OMP)ramme til en fantastisk pro-tour ramme, der har kørt bjergene og landevejene tynde i Tour De France, Giro d'Italia samt Vuelta á Espana, og mange andre store løb.

Orca M20 er udstyret med Shimano Ultegra hele vejen igennem, og med FSA Energy styr, frempind og FSA SL-K sadelpind og så er der sat et sæt Mavic Aksium Hjulsæt på. Totalvægt ca. 7,5 Kg!!!

Cyklen er delvist samlet når du modtager den, dog skal sadel og styr monteres - kræver kun umbraco nøgler - der er en video på vej, hvor vi viser dig hvordan du samler cyklen. Det er ekstremt simpelt... og har du spørgsmål så kontakt os!

 

Specifikationer:

RammeOrbea Orca Carbon OMP Monocoque Ramme, med indvendig kabelføring, DI2 kompatibel
ForgaffelOrca OMP carbon fork. full carbon steerer. tapered 1-1/8" - 1.5". carbon dropouts
KranksætShimano Ultegra 8000 34x50t
StyrFSA Gossamer Compact
SkiftereShimano Ultegra 8000 11-Speed
BremsegrebShimano Ultegra 8000
BremserShimano Ultegra 8000
GeargruppeShimano Ultegra 8000 11-Speed
KædeShimano HG700
HjulMavic Aksium Clincher med Vittoria Rubino Dæk
SadelpindFSA SL-K Di2 Kompatibel
SadelHard Black Scratch-2 Tirox size 143 mm